Ri Walton'dan Tiyolar

Pump Forever

Özel Üye
"Personal Training’in dünyadaki öncülerinden Ri Walton Hillside’da!
6 - 12 Şubat 2006

Personal Training konusunda tüm dünyada otorite olarak kabul edilen; ACSM, ACE Academy, National Personal Training Institute gibi fitness sektörüne yön veren kurumlardaki eğitmenlerin eğitmeni ve Amerika’nın önde gelen kulüplerinden Equinox Fitness’larda Personal Training sisteminin yaratıcısı Ri Walton; artık Hillside’ın Personal Training Danışmanı! "

Merhaba, bu bayan gecen hafta bizim salondaydı.. Pazar günü tanısma fırsatını buldum.. konusmaya katılıp birkac tane opnemli tiyo kaptım sizle palyasmak istedim...

- Squat ve Leg Press, Hamstering hareketleri cogu sistemde hamstering hareketleri olarak verilmektedir ancak ilk olarak QUADs ı calıstırırlar

- 2-4 tekrar- power (guc hareketleri)
6-12 tekrar - vucut gelistitrme
15 + - definasyon hareketleridir (burda farklı bi terim kullandı ama hatırlamıyorum)

- Omuz icin ense press yaparken, kafa ve boyun kasları ileriye dogru itilmemeli, ve kafa once tutulmamalıdır, aksi halde, ilerde büyük sakatlıklar dogurabilir..

- Omuz icin barbell presslere oranla dumble pressler tercih edilmelidir. Cok daha farklı dimension ( boyutlar) da omuzu calıstırmak mumkun olacaktır...

- Arnold press, büyütücü bir omuz hareketi degildir...

Bunlar simdilik hatırladıklarım...

Saygılar

çok iyi tiyolar bence ve oldukça mantıklı saol pump forever

zellikle omuz hareketleri için dumbell kullanımı tiyosunu bende duymuştum ve gerçekten çok işe yarıyor ve ayrıca göğüs antrenmanlarında da dumbell kullanmak aynı etkiyi getiriyor emeğine ve ellerine sağlık

saygılar

pump forewer ri artik devamli mi hillside in danismani olacak?

Back
Yukarı