Resimli vücudum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar malum yaz geldi bana kas değil kas sonraki aşama bana evde yağ yakici hareketler önerebilirmsiiniz 1 aylik bir sürecim var olacak maximum sikilaşma + yağ yakmak istiyorum lütfen yardim edinn

Arkadaşlar malum yaz geldi bana kas değil kas sonraki aşama bana evde yağ yakici hareketler önerebilirmsiiniz 1 aylik bir sürecim var olacak maximum sikilaşma + yağ yakmak istiyorum lütfen yardim edinn
Yağ yakımı için nabzını yüksek tutman lazım Clean.
Evde bunu nasıl gerçekleştirmeyi amaçlıyorsun acaba?
En fazla evde ufak tefek ağırlıklarla squat falan yaparsın ki bu da çok faydalı olmaz.
Ya 1 aylığına da olsa bir salona yazılmalısın, ya da eşofmanlarını fiyip koşuya başlamalısın bir an önce.
Sıkı bir diyet de şart. ;)

Sabahlari ac karna tempolu yuru. Diyet yap yagli besinlerden uzak dur. 3 beyazdan uzak dur. İstikrarli bi sekilde yap bunlari. Ewde yapabilcegin antrenmanlar forumda yaziyor onlarida yapabilirsin.

peki bir sorum daha olacak digital tartıda yağ oranım 30.1 çok fazla biliyorum bunu yarı yarıya düşürmek ve boyum 175 kilom 78 klomun kaç olması ideal size göre

ip atla gunde 5000 tane yada 20 dk boyunca
sabahları kalk koş
3*30 mekık çek
varsa bısıklet sur
yağlı yıyeceklerden kaçın
Flexor hocamızın ev programını kullan

-iyi beslen
-koş,yürü bisiklet sür
-yaz geldi havuza-denize gir
-beslenmene dikkat et
-aksam 6 dan sonra karbonhıdrat almamaya bak

sadece beslenmeyle yada sadece sporla hiçbir yere gelemezsın unutma, 2si ayrılmaz bir bütündür. Spor yaparken beslenmene dıkkat ettıgın takdir de kesınlıkle zayıflarsın

birde sabah uykudan kalktıktan sonra yapılan yürüyüş ve kosu daha cok yag attırıyormus vucuttan. öyle duydum..

30 squad, 30 komando dansı, 30 plank, 10-15 tane şınav çeker gibi göğsün yere değdikten sonra üst gövdeni sıçrat(umarım anlatabilmişimdir). bunları yapabildiğin max hızla yap(hareketler arası dinlenme olmadan). baktın 2. setide çıkartcak gibiysen nabzın normale dönene kadar dinlen tekrar başla. ilerledikçe tekrar ve set sayılarını artırabilirsin. ayrıca bunları yapmadan önce ısınma-açma-germe egzerizleri yap ki sakatlık olmasın.

vücudunun durumu kötü; cross trainer veya rower makinelerini kullanmanı tavsiye edeirm koşmaktan sıkılıyorsan..!

Bana göğüsümün ve belim incelmesi oralardaki yağlari atmam için antreman + beslenme programi verebilirmisiniz tşk edrm..

dostum sana acı bı haberım var yag oranın okadar zayıflamana ragmen cok fazla . eger cok zayıflarsanda bı derı bı kemık kalırsın . bence bu sene yazı unut adam akıllı bı spor salonuna yazıl 1 sene vucut gelıstır onumuzdekı sene mayıs ayı bası gıbı defınasyona basla

Yağ oranimi azaltmaya çalişiyorum işte :( bende biliyorum 1 ayda dümdüz olamayacağimi ama en azindan kötü gözükmesinden iyidir diye düşünüyorum .s yanlişmi düşünüyorum ?

Clean,

Yazdan sonra ne olacak? Diyelimki 1 ayda istediğin vücuda ulaştın. Sonrasını planladın mı?

İstersen ben söyleyim. Kış gelecek ve sen yeniden şu andaki görüntüne kavuşacaksın.

İstediğin görüntüye ulaşman için düzenli spor yapıp beslenmene dikkat etmen lazım. Bunun için forumu çok dikkatli bir şekilde incelemen gerekiyor. Özellikle de beslenme bölümünü.

1 ayda yağ yakıcı hareketler ile istenilen görüntüye kavuşulsaydı herkes fit olurdu. Bu arada yağ yakıcı hareketleri de ilk defa senden duydum. Lütfen araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle tavsiye istemeyiniz.

Ee ne yazicam body,fitness hakkinda o kadar şey bilsem zaten bu görüntüde olmam dimi.bende yanliş bildiklerimi düzeltecek bana yardimci olabilecek arkadaşlar hocalar ariyorum.yanliş mi yapiyorum tabi kide yanliş yaptiğim yerler var 1 ayda arnold gibi olunmayacağini herkes bilir benim istediğim 1 ayda maximum incelme sonrasi zaten gelir diye düşünüyorum ben 2 ay 78 kilomu korudum.

Back
Yukarı