Resimlerdeki sixback li kızlar gibi olmak istiyorum ama yeme sorunum var lütfen bakar mısınız?

ldOg2g.png

Spora yeni başladım 20 yaşındayım 157 boyunda 54 kiloyum günlük 70 gram proteini besinlerden alıyorum ama 120-130 gram kirmizi etten sonra migdem bulanıyor sabahları 2 tam yumurtadan sonra 3.yu yiyemiyorum. Ama yumurta değil de yoğurt veya peynir yiyebiliyorum kısacası yumurta dışında diyete uygun herşey. Kilo alma sorunum yok. Iradeli olmaya çalışıyorum. Spor programımı da başarabilirsem koyacağım. Siteye bugün üye oldum ve tam hakim degilim sekmelere.
Bir de kas ağrılarım var ama 1-2 güne geçiyor acaba beslenmeden dolayı mi yoksa spordan önce hareketsiz bir insan olduğum için mi bilmiyorum. Kilo almak veya vermek gibi bir amacım yok sadece güzel görünmek istiyorum daha iyisini yapabilecekken evde yatmak istemiyorum. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Ciddiye alınmak ümidiyle :)

Kas agrisi yeni baslayanlarda oluyor, tum kaslarin " acilinca " gecer. Tabi calistigin bolge yine 1,2 gun agriyabilir. Protein saglayamama konusunda sikinti yasarsaniz protein tozu kullanabilirsiniz, illa " yumurta" yemenize gerek yok :)

Kas agrisi yeni baslayanlarda oluyor, tum kaslarin " acilinca " gecer. Tabi calistigin bolge yine 1,2 gun agriyabilir. Protein saglayamama konusunda sikinti yasarsaniz protein tozu kullanabilirsiniz, illa " yumurta" yemenize gerek yok :)
Yarım ölçek whey kullanarak yaklaşık 12 gram protein almayı düşünüyorum. O mu yazmayı unutmusum :)

Back
Yukarı