Resimdeki mıodel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cago
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cago

Üye
Arkadaşlar şu resimdeki model arkadasın vucudu baya iyi durumda....Sizce nasıl bir çalışma ve beslenme programı uygulamıştır....?lütfen fikirlerinizi yazabilirmisniizzz....
Ayrıca bu adamın 1.90 oldugunu dusunursek resimden baktıgınızda kaç kilodur sizce....?...(Benm de boyum 1.90 da.....ve vucut tipim ve kemik yapım resimdeki modele yakın...)

Eklentiler

• 00400f.jpg
    00400f.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 598
Arkadaşlar şu resimdeki model arkadasın vucudu baya iyi durumda....Sizce nasıl bir çalışma ve beslenme programı uygulamıştır....?lütfen fikirlerinizi yazabilirmisniizzz....
Ayrıca bu adamın 1.90 oldugunu dusunursek resimden baktıgınızda kaç kilodur sizce....?...(Benm de boyum 1.90 da.....ve vucut tipim ve kemik yapım resimdeki modele yakın...)

Merhaba Cago.
Forumda o kadar çok beslenme ve antrenman programı var ki, bunları detaylı incelediğinde zaten nasıl yapman gerektiğini anlayacaksın. Bütün bunların sonucunda anlayacağın diğer ve en önemli nokta ise, asla o adam gibi bir vücudun olmayacak, ya daha iyi ya daha kötü ya da yakın bir vücuda sahip olacaksın çünkü. Umarım anlatabilmişimdir. thums:

özellikle bu alt gogusu nasıl bu boyle kesecez....?...bunu ogrenmek istiyorum...

benim önerim dips hareketlerini yapman ve vücudunun yağ oranını düşürmen. yağ oranını düşürdüğünde zaten göğüslerinin öyle olduğunu göreceksin, dips hareketleri ile iyice belirginleştirebilirsin.

bende idaliyim olmaz ancak vucut yapin ona yakin olcak ki olsun idaliyimda bu konuda hipertrofiyi yaptin sonrasi kolay degil cok emek ister onu diyorum. kimseninde sevkini kirmak istemem. olur sonucda ama 10 ay cok kisa sure bunlar icin. buda benim fikrim

bana sorarsan bu adam 80-85 kg dan fazla değildir.Boyuna göre fazla iri birisi de değil.Çalışma ve beslenme konusuna gelince ozzy in de dediği gibi bunu forumdan ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin.Resimi görüpte hevese gelmiş ve body yapmak istemişssen belirteyim ki;kolay bir iş değil ve öyle 1-2 ay içinde resimdekine benzeğeceğini sakın düşünme :) Çünkü bu örneklere çok sık rastlıyoruz ama istiyorsan başarırsın...

normalde evet hiç alt yapısı olmayan bir kişi için bu fiziği yapmak minimum 1.5-2 sene, yani yıllık bir emek istiyor bu fizik. adamın göğüslerine bir bakın tüm vücudunu kaplamış,arasını doldurmuş,trapez,omuz herşey sağlam adamda. onun kolu en az definisyonlu 38dir. buda önce kolunu 39,5- 40cm yapıp sonra yağından arındırarak düşük kg ilede çok tekrar çalıştırarak kası ayrıntılandırılmış kol demek. yani öyle 8-10 ayda zararlı madde kullanmadan yapılabilecek fizik değil.

bence birazda genetikle alakalıda olabilir. eger kisi cok yağlı degilse ve vücut tipi bu modele benziyorsa bence cok uzun bir zaman alacagını sanmıyorum. bu tabii ki demek degil ki kısa sürecek. Çalışamaya başla cago. Azmin varsa eminim yapabilirsin

achilles'e katılıyorum genetiği ve beslenmesi düzgün olan birisi için 6-8 ayda yapılmayacak vücut değil..

Back
Yukarı