Resimdeki kıvrım için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan missfit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhabalar.
Bir suredir spor yapıyorum bacak günlerine ekstra önem veriyorum. Mümkün oldukça ağır çalışmaya çalışıyorum fakat sormak istediğim birşey var . fotoğrafta kırmızı renk ile isaretledigim yerdeki kıvrımı oluşturmak için ozel bir hareket varmi. Squat deadlift lunge gibi temel bacak hareketlerini yapıyorum ama benim bacaklarimin orasinda kivrim çıkmıyor bir türlü. Sari renk ile isaretledigim yerlerde belirgin bir sekilde kaslarim var ama yan taraftaki kivrimi yakalayamadim bir türlü. Goruslerinize açığım. Yardimlar icin teşekkür ederim simdiden..
fc0111b29af449a717efc43f6d7337a5.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

size yardımcı olabilir.
Cevap icin teşekkür ederim.[emoji56] Videoyu izledim ama aklima bir sey takildi. videodaki hareketler daha cok iç bacak hareketleri gibi .Benim isaretledigim yer dış bacak kaslari ile ilgili olmali [emoji55] yanlış mi düşünüyorum acaba[emoji55]

Kablo ile yapılan tamamiyle dış bacak, eminim. ilk videoda ise kısmi olarak dış bacağa etki olabilir. Salona gittiğiniz için 2. videodaki egzersizi uygulayabilirsiniz.

Kablo ile yapılan tamamiyle dış bacak, eminim. ilk videoda ise kısmi olarak dış bacağa etki olabilir. Salona gittiğiniz için 2. videodaki egzersizi uygulayabilirsiniz.
Evet kablo ile olan dış bacak icin. O baya faydalı olacak gibi. Cok teşekkür ederim cevaplar icin [emoji56]

size altın tavsiye vereyim ve aklınıza kazımanızı öneririm.
squat deadlift ve lunge yaptiğinizi söylemişsiniz ve gayette iyi yapıyorsunuz.
bacağı büyütmek istiyorsunuz anlaşılan bunun için fazladan farklı ek hareketler yerine başka bi yerde sorun olabilceğini düşündünüzmü?beslenme gibi.
ben güc antremanları yapmis biri olarak altın tavsiyem haftada 3 kez 5x8 squat yapmanızdır.
ve beslenme konusunda bacak büyüyecekse kilonuzunda artması şart ayda 1 2 kilo almaya çalısın bacaklarınızdaki farkı görüceksiniz

size altın tavsiye vereyim ve aklınıza kazımanızı öneririm.
squat deadlift ve lunge yaptiğinizi söylemişsiniz ve gayette iyi yapıyorsunuz.
bacağı büyütmek istiyorsunuz anlaşılan bunun için fazladan farklı ek hareketler yerine başka bi yerde sorun olabilceğini düşündünüzmü?beslenme gibi.
ben güc antremanları yapmis biri olarak altın tavsiyem haftada 3 kez 5x8 squat yapmanızdır.
ve beslenme konusunda bacak büyüyecekse kilonuzunda artması şart ayda 1 2 kilo almaya çalısın bacaklarınızdaki farkı görüceksiniz
Tavsiye icin cok teşekkür ederim [emoji56] büyüme sağlamak icin kilo almam gerektigini biliyorum hatta temiz bir sekilde beslenerek kilo aldim da. 5 kilo civari aldim. Bacak ve kalcamin sekilkendigini gozle görülür bicimde hissediyorum ama bahsettigim yerde bir gelişme goremeyince ozellikle onu sormak istedim [emoji56]

Tavsiye icin cok teşekkür ederim [emoji56] büyüme sağlamak icin kilo almam gerektigini biliyorum hatta temiz bir sekilde beslenerek kilo aldim da. 5 kilo civari aldim. Bacak ve kalcamin sekilkendigini gozle görülür bicimde hissediyorum ama bahsettigim yerde bir gelişme goremeyince ozellikle onu sormak istedim [emoji56]

squat yaptıkça gelişmemesine imkan yok belirli bi hacime ulaşman gerektiğini düşünüyorum. bol şans

squat yaptıkça gelişmemesine imkan yok belirli bi hacime ulaşman gerektiğini düşünüyorum. bol şans
Ulasti kısmen ama sanirim daha fazlasını istiyorum ondan bu doyumsuzlugum galiba [emoji28] teşekkür ederim bol sans size de .

Back
Yukarı