Dikkati edin adamın Göğüs kası bıçakla kesilmiş gibi alt tarafta bitiyor ,, Çizgisi belli
ama bizde o oluşmuyor göğüs komple şişiyor,,
Ne kadar çalışırsan çalış o adamın ki gibi bi ayarda olması zor
2 ay oldu yememe çok dikkat ediyorum. Bir gömleğimin kolu dar geliyor giyemiyorum açtırıcam biraztabiki tıpatıp aynısı olmaz ama doğru antrenman ve beslenmeyle kesebilirsin göğsünü ama tabi genetik önemli faktör
2 ay oldu yememe çok dikkat ediyorum. Bir gömleğimin kolu dar geliyor giyemiyorum açtırıcam birazBenim için göğüs çok önemli olabildiğince yükleniyorum fakat biraz aceleci davranıyorum sanırım sanki hiç gelişme olmuyor gibime geliyor.Sıkıntılı bir durum...
Çizgisini bozmayıp bir profesyonel gibi yaparsa niye olmasın.Yabancı oyuncular mesela özel antrenörler ve maddi imkanlarla çok kısa sürede buna yakın vücutlar yapabiliyor çoğuna steroid diye çamur atılsada.İmkanları iyi olan birisi için bence 2 yılda olabilirböyle çok konu açıldı ve bir çok arkadaşımız bu konular altına dalga geçer gibi cevaplar yazdı.
herkes body ye başladıgında bi hedefle başlar ve birilerini örnek alarak başlar.hedefledigi vucuda kaç senede ulaşıcagını düşünür. resimde ki vucuda yakın ölçülere sahip olmak için kimimiz 3 yıl çalışırız ve ulaşabiliriz kimimiz 4 yıl bu her vucuda göre değişir. ama ben zannetmiyorum kolay kolay hiç kimse 2 senede böyle vucut yapabilsin.
tam olarak ne kadar sürede yapılacağını hiç kimse bilemez,ben ortalama x zamanda yapılıra da katılmıyorum.boşverelim bunları.
şimdi bilgisine güvendiğin birisi sana şu kadar zamanda rahat rahat yaparsın dese sen de o kadar sürede yapamazsan hem şevkin kırılır hem de tehlikeli yollara başvurabilirsin.
o yüzden amacımızın belirli bir sürede yapmak değil,zevk alarak acele etmeden sabırla,değişimi yavaş yavaş hissederek uzun bir zamana yayarak yapmak olduğunu düşünüyorum.tabi hedef prof.luk değilse...
zaten bu sporda hedefine tamamen ulaşan kaç kişi var ki???