Rehberliğinize İhtiyacım Var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba!
Antalya'da yaşıyorum.Spor lisesinde okuyan bir futbolcuyum.Yaklaşık 2 aydır bir VG salonuna gidiyorum.Amacım atletik olan kaslarımı daha belirgin,daha şişkin hale getirip biraz daha güçlendirmek.
Salondaki VG antrenörü duvara asılı olan ve 1,5 aydır değişmeyen programa devam etmemi istiyor.Programda ise her bölge için 4 hareket var.Bu dört hareket 4'er set 10'ar tekrar yapılacak şekilde planlanmış.
BENİM İSTEĞİM ise;ne tür hareketler yapmam gerektiğine,hangi bölge için hangi hareketleri yapmam gerektiğine,kaç set ve kaç tekrar yapmam gerektiğine dair yardım etmeniz.Çünkü;salondaki antrenöre güvenemiyorum.
Yardımınızı bekliyorum!

dumbelllls

Merhaba!
Antalya'da yaşıyorum.Spor lisesinde okuyan bir futbolcuyum.Yaklaşık 2 aydır bir VG salonuna gidiyorum.Amacım atletik olan kaslarımı daha belirgin,daha şişkin hale getirip biraz daha güçlendirmek.
Salondaki VG antrenörü duvara asılı olan ve 1,5 aydır değişmeyen programa devam etmemi istiyor.Programda ise her bölge için 4 hareket var.Bu dört hareket 4'er set 10'ar tekrar yapılacak şekilde planlanmış.
BENİM İSTEĞİM ise;ne tür hareketler yapmam gerektiğine,hangi bölge için hangi hareketleri yapmam gerektiğine,kaç set ve kaç tekrar yapmam gerektiğine dair yardım etmeniz.Çünkü;salondaki antrenöre güvenemiyorum.
Yardımınızı bekliyorum!

dumbelllls
bence sen hala 1 . ay programını uyguluyorsun buna göre artık hocana söyle 1 gün göyüs kol - bir gün sırt - omuz - bir gün bacak kanat çalışma programı iste ve bu programa devam et 3 ay sonra takviye al ve başka hareketlere başla kasların şaşıracaktır saygılar thums:

Her bölge için 4 hareket giriyormussun zaten yeni bir harekete gerek yok programa devam et kilogramları arttır ve hacim istiyorsan foruma göz atover gerekli bilgi var.

öncelikle yeni baslamıs biri icin her bölge 4 set yapılmaz lütfen dogru bilgi verelim kücük kas gruplarına 3 set eger ileri seviyeyse 4 set olur büyük kas gruplarına 4 set yeterli ileri seviyeyse 5 set yapılabilir 2 ay spor yapan biri icin bölge calısması verilmez yeni baslayanlar icin baslangıcta 2 set yeterlidir tüm vücut rutini olarak flexor hocanın forumda yazdıgı antrenman sekli var ordan bakabilirsin

öncelikle yeni baslamıs biri icin her bölge 4 set yapılmaz lütfen dogru bilgi verelim kücük kas gruplarına 3 set eger ileri seviyeyse 4 set olur büyük kas gruplarına 4 set yeterli ileri seviyeyse 5 set yapılabilir 2 ay spor yapan biri icin bölge calısması verilmez yeni baslayanlar icin baslangıcta 2 set yeterlidir tüm vücut rutini olarak flexor hocanın forumda yazdıgı antrenman sekli var ordan bakabilirsin
yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum saol hyper_

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı