Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ramiz dedi:YENİ RESİMLERİM VAR İDMAN YAPARKEN NASIL EKLEMEM LAZIM.. BURADAN EKLEYEMEDİM DOSTLARIM
ilaç kullanmadım demişsin unuttun heralde bunları..Ama olsun bundan sonra kullanmıyacak olman çok mğkemmel bişey umarım fikrin hiç deişmez..BAşarılar diliyorum.Squatta da maşallahın var helal olsun...ramiz dedi:saç dökülmesi..... spora ilk başladığım yıllarda yani acemi tabir edilen zamanda hocanın verdiği iğneleri olmuştum... sustanon-primolan-deca oldum. bir de 1 kutu kadar anapolan verdi... kullandığım ilaç bunlar.. .
artık bu iğneleri almıyorum....netde dolaştıkça ne kadar zararlı etkilerinin olduğunu gördüm artık uzak duruyorum bunlardan..diğer yandan amino asit-creatin-protein tozu alıyorum yani suplement ağırlıklı çalışıyorum..... saçlarım genelde kurduğum bir işyerindeki ortakların beni dolandırmasından döküldü....çünkü o zamanlarda spora başlamamıştım... anlatabildim mi haliyle yaş da 36 şuan da....
aldığın ikincilik içinde tebrıkler.aslında bukadar kısa zamanda kat ettıgın yol hesap edılırse bence bırıncılık hakkındı.ramiz dedi:tekrar aranızda olmak güzel dostlarım...