Ramazanda Salona Gitmeli Miyim? YARDIM ETSENİZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mskoc

Üye
3.5 aydır çalışıyorum yani acemiyim anlayacagınız. zayıfım 3.5 ayda ne kadar toparlanabiliyosa yani 5-6 kilo aldım. Ancak simdi korkum ramazanda o kiloları vermiyim. Ramazanda salona gitmeli miyim? Biraz arastırdım elime geçen tek ele alınır sey
İFTARDA Antremandan önce hafif bi yemek, 45 dakka sonra spor, antremandan sonra asıl öğün, ögünden sonra 12 gibi hafif yemek, sonra sahur. Ancak acemi oldugum için o hafif yemek nedir bilmiyorum. Neler yemeliyim iftarda, asıl ogunde, ara ogunde, sahurda? kilo almaya calısıyorum ne yapmalıyım? İşi bilmeyenler hiç yazmazsa sevinirim.[DOUBLEPOST=1403907384][/DOUBLEPOST]upupup

Son düzenleme:
75-85 kilo arası biri 750 - 800 kaloriyle ve iyi bir su alımıyla 30-45 dakka sonra iyi bi idman çıkartabilir.
sonrası geri kalan kalori artık bulk isen 3000'e tamamla definasyondaysan 2000 civarında kal.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : Yeni Başlayanlar İçin Beslenme Tekniği - Ramazan versiyonu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Arama Kelimeleri :
ramazan

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı