Body.
Üye
Ben 1 aylığına aleviliğe geçecem.
Problem ?
no problem![]()
Mükemmel fikir, çok iyi, çok süpeer, harika, aah muhteşem, kusursuzz, nasılda aklıma gelmedi.
Ben 1 aylığına aleviliğe geçecem.
Problem ?
no problem![]()
Bence insan istedimi bişey kaybetmeden hatta biraz kazanarak bile atlatır ramazanı
ben evde çalıştığım için sorun olmayacak.Zaten amacım yağ yakıp,sadece fit bir görünüm elde etmek şu an için.
O yüzden büyük ihtimalle antremanları gece 22:30 civarlarında yapıcam. Antreman sonrası hafif soğuk bir duş alıp,sahura kadar ki süreyi protein alarak geçiricem. Sahurdada oldukça hafif yiyecekler yemeği düşünüyorum.Malum yiyip yatıyoruz,sonra yağ bağlamayalım
Salona giden arkadaşlar için: Bizim burda profosyonel olarak çalışan bir tanıdığım var. Kendisi ramazan aylarında antrenmanlara devam ediyor oruçluyken bile.
Taktiği şu: İftara 45-50 dakika kala salona gidiyor,eve geldiğinde zaten ezan okunmuş oluyor.
Ama bu dediğimi salonu evine yakın olanlar yapabilirler ancak
ben 3 kere almayı dğşünüyorum iftardan sonra hemen spor(tıkanmıyorum çalışırken) sonra karbonhidrat pro karışımım sonra bi 2 saat sonra yemek yiyip bi daha üstüne sonra bi de sahurda yemeğim bittikten sonra bi daha .şimdi normalde bu ürün gün içinde 3 öğün kullanıyo ana öğünlerden 30 45 dk sonra alınıyo kilo aldırıyo ben de ramaznda enazından kilomu korumak için yeniden aldım ürünü sence iftarla sahur araında 3 kere kullanmam fazla mı olur ???saygılarBende toz kullanıcam ama kullanmayanlar içinde tavsiye lazım, sonuçta iftardan sahura kadar en fazla 1 ölçek hadi bilemedin 2 içersin ki 2.si fazla gelir diyede düşünüyorum
İftar ile sahur arasında 15 - 16 saat lik bi fark var beyler bu kadar saat yemek yiyemeyeceğiz bunu iftardan sahura kadar olan sürede telafi etmeyi düşünüyoruz madem, iftarla sahur arasında bol proteinli olarak ne yiyebiliriz peki sizce ? herkezin bi düşüncesi var heralde kafasında onu paylaşalım hep beraber faydalanalım. Ben şimdilik ton balığı düşünüyorum ama onuda ancak haftada 2-3 gün yiyebiliriz fazlası zarar.
İftardan sahura kadar neler yiyelim ?