rockyyy
Üye
evet arkadaşlar ramazan geldi ve bir çok kişi kilo kaybından dolayı pek fazla sevinemiyor.şimdi gün boyu bir şey yiyemediğimiz için akşam bunun acısını çıkartırız denilsede akşam sofraya oturunca 5-10 dakikada doyuluyor bunun önüne geçmek için neler yapılmalı ve akşam 3000 kaloriye yakın enerji kazanmalıyım bildiğiniz çok kalorili yemek tarifleri biliyorsanız burda birleştirelim.
valla akşam ben 1 tabak çorba,1 tabak pilav,1 tabak cacık,1/2 pide,1 tabakta sulu yemek en sondada tatlı olarak tulumba tatlısı felan yiyorum ama ne kadar kalori aldığımı bilmiyorum bunları yedikten sonra istediğim kaloriyi alamamış gibi bir his oluyor.sizin iftar menünüz nasıl kalorisinide yazarsanız sevinirim
valla akşam ben 1 tabak çorba,1 tabak pilav,1 tabak cacık,1/2 pide,1 tabakta sulu yemek en sondada tatlı olarak tulumba tatlısı felan yiyorum ama ne kadar kalori aldığımı bilmiyorum bunları yedikten sonra istediğim kaloriyi alamamış gibi bir his oluyor.sizin iftar menünüz nasıl kalorisinide yazarsanız sevinirim