Ramazanda definasyon yapmalı mıyım?

Başlayalı 2 ay oldu bulk yapıyorum boy 184 kilo 74 yaklaşık 4 kilo aldım yağ oranım yaklaşık %15 normalde kas kütlesi az olan birinin definasyon yapması mantıklı olmaz diye biliyorum.Fakat sadece ramazanda definasyon yapsam sizce nasıl olur?Yorumlarınızı bekliyorum.

Şahsen öğlen 2 3 de uyanıp iftardan 1 saat önce aç karnına kardiyo mekik vs ihtiyaçlarımı karşılayıp öyle yemeğe geçeceğim ilerleyen saatlerde bi orta antreman tertemiz definasyon :)

Şahsen öğlen 2 3 de uyanıp iftardan 1 saat önce aç karnına kardiyo mekik vs ihtiyaçlarımı karşılayıp öyle yemeğe geçeceğim ilerleyen saatlerde bi orta antreman tertemiz definasyon :)
ben de bu şekilde düşünüyorum fakat benim vücuda uygunmu acaba 1 aylık definasyon onu öğrenmem lazım :)

Oruç tutuyosan zaten ister istemez define oluyosun. Mutlaka bi yerlerden kaybediyo insan. Çünkü iftar ve sahur arası zaman çok kısıtlı, yeterince kalori alamıyosun. En azından geçen sene bende öyle olmuştu. Hani Lazar bile sakatlık döneminde bu kadar çökmemiştir :D Günlük protein miktarını zar zor karsılamıstım. Yağ oranını biraz aşagı çekebilirsin , onun dışında çok hard definasyona gerek olmadıgını düşünüyorum.

Oruç tutuyosan zaten ister istemez define oluyosun. Mutlaka bi yerlerden kaybediyo insan. Çünkü iftar ve sahur arası zaman çok kısıtlı, yeterince kalori alamıyosun. En azından geçen sene bende öyle olmuştu. Hani Lazar bile sakatlık döneminde bu kadar çökmemiştir :D Günlük protein miktarını zar zor karsılamıstım. Yağ oranını biraz aşagı çekebilirsin , onun dışında çok hard definasyona gerek olmadıgını düşünüyorum.
Haftada 2 gun iftar öncesi koşu ve 3 gun agirlik antremani 45dk -1 saat arasi sizce hard sayılır mı bu arada yorumunuz icin tesekkurler.

Son düzenleme:
aynen koşudan ziyade hızlı tempolu yürüyüşler, yokuş yürüyüşleri veya bisikletler bayılmamak için en ideali :D

Back
Yukarı