Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ramazanda off günlerimde mide egzersizi yapıyorum. Benim sorum şu egzersizleri sabah saatinde mi yoksa iftardan hemen önce mi yapmalıyız ? Teşekkürler.
iftardan sonra asıl antremana geçmeden önce 15 20 dkka çalıştırsan daha iyi olur 5 10 dakka bile olsa enerjini boşa harcamış olursun zaten kaç saat boyunca aç kalıcaksın o egzersizden sonra vücut kendini nasıl onaracak vücuda iftar boyunca birşey veremeyeceksin iftardan 60 ila 90 dkka sonraki yapacağın egzersizler daha verimli olur aç karnına yapılan sporun vücuda faydadan çok zarar getireceği ap açık ortada.
Ramazan boyunca antremana ara verdim .Karın bölgesini eritme adına iftardan yarım saat kadar önce mekik, twister vb... haraketler çalışıyorum 15-20 dakika kadar zorlamadan yavaş yavaş yapıyorum .
15 gündür iftardan önce mide çalışıyorum ,gün geçtikçe daha etkili şekilde yapmaya başladım Ramazanında etkisi ile bel bölgemde incelme karın kaslarımda ufakda olsa gelişme kayıt ettim .