JamontGordon5
Üye
8.50-9.00 arası İftar.
İftarda 1.5 porsiyon pilav üstü Et döner veya 1 porsiyon kanat veya et tavuk tarzı şeyler+1 büyük dilim karpuz + 2 bardak su+protein tozu ( Not: Evde tek kalıyorum Ailem yazlıkta Ben çalışıyorum )
10.00 1 kase fındık ceviz badem antep fıstığı karışımı + 2 bardak su
11.00 2 bardak su + kiler'den aldığım tavuk burgeri yapıyorum hamburger ekmegine 3 tane hamburger ama kendim yapıyorum mayonez atmıyorum.
12.00 2 bardak su
1.30-2.00 arası Hazır çorba + 3 -4 tane tost bimde tost ekmekleri oluyor onlar ile 3-4 tane +protein tozu +3 bardak su
Birde bir sorum olacak
Bimde ice tea çakması tea tone var 1.20TL 1 LİTRESİ.Ona sardım her gece 1 litre içiyorum yağ yokta şekerli zararı olurmu yağ oranımı azaltmaya çalışıyorumda.
Şimdiden teşekkür ederim.
İftarda 1.5 porsiyon pilav üstü Et döner veya 1 porsiyon kanat veya et tavuk tarzı şeyler+1 büyük dilim karpuz + 2 bardak su+protein tozu ( Not: Evde tek kalıyorum Ailem yazlıkta Ben çalışıyorum )
10.00 1 kase fındık ceviz badem antep fıstığı karışımı + 2 bardak su
11.00 2 bardak su + kiler'den aldığım tavuk burgeri yapıyorum hamburger ekmegine 3 tane hamburger ama kendim yapıyorum mayonez atmıyorum.
12.00 2 bardak su
1.30-2.00 arası Hazır çorba + 3 -4 tane tost bimde tost ekmekleri oluyor onlar ile 3-4 tane +protein tozu +3 bardak su
Birde bir sorum olacak

Şimdiden teşekkür ederim.