Ramazan Beslenme Programım Yeterlimi ?

8.50-9.00 arası İftar.

İftarda 1.5 porsiyon pilav üstü Et döner veya 1 porsiyon kanat veya et tavuk tarzı şeyler+1 büyük dilim karpuz + 2 bardak su+protein tozu ( Not: Evde tek kalıyorum Ailem yazlıkta Ben çalışıyorum )

10.00 1 kase fındık ceviz badem antep fıstığı karışımı + 2 bardak su

11.00 2 bardak su + kiler'den aldığım tavuk burgeri yapıyorum hamburger ekmegine 3 tane hamburger ama kendim yapıyorum mayonez atmıyorum.

12.00 2 bardak su

1.30-2.00 arası Hazır çorba + 3 -4 tane tost bimde tost ekmekleri oluyor onlar ile 3-4 tane +protein tozu +3 bardak su

Birde bir sorum olacak :) Bimde ice tea çakması tea tone var 1.20TL 1 LİTRESİ.Ona sardım her gece 1 litre içiyorum yağ yokta şekerli zararı olurmu yağ oranımı azaltmaya çalışıyorumda.

Şimdiden teşekkür ederim.

hamburger ve tostla yağ yakılmazki ayrıca içtiğin o teatone şekerli

O hamburgerın içine koydugum burger'de 100gramında 6 gram yağ var bir burger 18 gram felan 1 gram yağ var gibi birşey yağsız tavada kızartıyorum.
Tostuda yapımı kolay tekim mecburen yiyorum.
Kola cips şekerli tatlı tuzlu çikolata asla yemiyorum.

yağ oranını azaltmak için definisyon yapman gerekir onun içinde karbo yu en aza indirmen gerekir.karboları antrenmandan önce almalısın ( yulaf ezmesi vb. ) antrenmandan sonra sıfır karbsız bir proteinle günü kapatırsın ( 150 - 200 gr tavuk göğsü yanında salata ) birde yatmadan önce yoğurt tüket yağsız olsun,casein etkisi vardır.hamburger ve tost ben bulkta bile tüketmiyorum.kaliteli karbonhidrat tüketmen gerekir.( yulaf ezmesi,tam buğday ekmeği) ayrıca yeteri miktarda doymuş yağ almalısın.(kuruyemiş kombinesi ( badem,fındık ) ) iyi sporlar

Back
Yukarı