Ramazan ayında kardiyoyu akşam yaparsak nasıl olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Body.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Body.

Üye
Evet beyler iftardan önce oruçlu oruçlu kardiyosuz antreman yapabilirim kendime güveniyorum, kardiyoyuda akşam iftardan 1 saat sonra falan yapsam nasıl olur ?

Oruçlu iken bir gün kardiyo bir gün ağırlık iftardan sonra daha iyi olabilir. Ben vücut ağırlığı ile yapılanlar ile geçiştirecem. Belli periyodlarda dinlenmek de gerekiyor. Ramazan iyi bir fırsat olabilir.

Yok diyorumki, iftara 2 saat kala ağırlık antremanıma başlıyım sonra evime gidip yemek yiyim biraz dinleniyim 1-2 saat sonrada kardiyo yapıyım

Ben spordan önce 2 saat içinde ufak da olsa birşeyler atıştırmazsam performanstan eser kalmıyor. Aç karnına ağırlık çalışması bence faydalı olmaz, yorulup kaslarını erittiğinle kalırsın gibi.. Yine de sen bilirsin.

İftar öncesi nasıl yapacaksın bilmiyorum, 14-15 açsın ve susuzsun bunun üstüne çalışacağım diyorsun :D ben ki her antreman da en az 1 litre su içiyorum.

Yemeğini ye suyunu iç vücut biraz toparlansın 1-2 saat sonra bir gün kardio bir gün agırlık yap derim.

Kendine eziyet çektirmenin bir anlamı yok, üzme vücudunu :)

Beyler 2 gündür gitmeye başladım iftardan önce salona, performansta bi düşüklük yok şu an eskisi gibiyim spordan hemen sonra iftar zaten o saate denk getiriyorum şu anlık durumlar iyi yani :)

Back
Yukarı