Ramazan ayı geldi

merhaba arkadaşlar,bugün son antrenmanımı yaptım ve spora 1 aylık ara vermeye karar verdim,bu kararımı uygulamadan önce sizden ramazan ayı için hacim korumaya yönelik gece yapabileceğim hafif egzersiz önerileri almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

not:2 adet dumbell,30 kg ağırlık ve 2 farklı (biri z bar) barım var.

Son düzenleme:
spora ara verme.Ramazanda da devam ettir.Forumda ramazana özel beslenme programları var.

Sayın lonely train.Bence Ramazan'da hacim yapmaya yönelik ağır hareketlerden uzak durulmalıdır.Bu süreçte iyi beslenilerek düşük ağırlıklarla tekrar sayısı artırılarak hacim korumaya yönelik antreman yapılabilir.Unutulmamalıdır ki Gece boyunca ne kadar iyi protein alınırsa alınsın gün boyu su kaybı çok fazla olur.Kanımca mübarek ayda vücut fazla zorlanmamalıdır.

Sayın lonely train.Bence Ramazan'da hacim yapmaya yönelik ağır hareketlerden uzak durulmalıdır.Bu süreçte iyi beslenilerek düşük ağırlıklarla tekrar sayısı artırılarak hacim korumaya yönelik antreman yapılabilir.Unutulmamalıdır ki Gece boyunca ne kadar iyi protein alınırsa alınsın gün boyu su kaybı çok fazla olur.Kanımca mübarek ayda vücut fazla zorlanmamalıdır.

Gündüz uyuyacak birisi için sorun olmaz

Vücut ağırlığıyla egzersizler yapabilirsiniz. Böylelikle tüm vücudunuzu çalıştırırsınız ve kendinizi fazla zorlamamış olursunuz

Back
Yukarı