Bel 88
Kalça 99
bu aralar karboyu ciddi şekilde artırdım. Kardiyo zaten yapamıyorum nasıl zayıfladım bende bilmiyorum![]()
Merhaba rajev günlüğüne ve beslenme programına göz attım gerçekten başarılı kutlarım eski halin tıpkı ben kafa_ hemen hemen aynı boy ve kiloya sahibim şuan ,ancak bir kafa karışıklığı oldu bende hangi şekilde başlayalım ve nasıl devam edelim sporu nasıl yapalım hangi suplementlerle devam edelim yani ? Birde beslenmenin yanında spor olarak vg ve cardiyo çalışmasını nasıl yaptığına dair biraz daha bilgi verirsen çok faydalı olacaktır benim gibiler içinsize bu mesajı iletmek için üye oldum gerçekten faydalı bir forum herkese başarılar
![]()
Rajev sana bir sorum olacak ventolin hakkında bilgi verebilir misin ne için kullanılıyor acaba aydınlatırsan sevinirim teşekkürler
Öncelikle tebrikler!! Benimde bir sorum olacak yemek olayıyla ilgili.Bende ailemden ayrı bir öğrenci hayatı yaşıyorumda,şu hindi işini nasıl hallediyorsun?? Birde brokoli,marul olaylarını ? Teşekkürler![]()
Rajev merhaba hocam,
Günlüğünü detaylı bir şekilde inceledim ve tebrik ederim gerçekten öncelikle.
Sormak istediğim önceki mesajlarında jinekomasti ameliyatı için çok önermiyorum çok gerekli değilse olmayın demiştin. Bunu soracaktım neden böyle dedin ne gibi dezavantajları oldu senin için ?
Kendine iyi bak..
Yağ yakımim son zamanlarda cok iyi gidiyor. Göğüs bölgesinde 2 3santim alırken göbek ve kalçadan 6şar santim vermişim
Kolay gelsin. Kas kaybı yaşamadan yağ yakımının devam etmesi güzel. Bunun püf noktası nedir?
Rajev sana bir sorum olacak ventolin hakkında bilgi verebilir misin ne için kullanılıyor acaba aydınlatırsan sevinirim teşekkürler