radyoda çalan bir şarkı.

Bob Sinclair ft SugarHill Gang - Lala Song bune ya çok kötü :( la la la lı bişeyler diyor şarkıda

Ne kadar ilginç :O

Zaten Açılan konuda lalala deniyor denmedi şarkıda. Basslı müzik dendi o da uyuyor. Yardım etmeye çalışıyoruz burada. Neyse ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

şuna da bi bak

https://www.youtube.com/watch?v=wmKXsFf3bHw

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:53 ----------

Buda değilse eğer Dj olan kuzenimi arayıp soracağım o zaman %90 buluruz :)

yok arkadaşım buda değil. ben şarkıyı buldum . salona gitmiştim antreman yaparken çaldı şarkı . usb den çalıyormuş . eski bir şarkıymış . salon tanıdık usb yi aldım eve geldim içinde 400 tane falan şarkı var. şu an misafir var bakamam . bakıp bulunca payşaşıcam . :)

açıkla artık şu şarkıyı forum ahalisi merakla bekliyor :D

evet beyler şarkı bu. *Mainstream Feat. Sasha David - Lick It* sonunda buldum be oh :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:12 ----------

eco senin aradığında budur inşallah :D

evet beyler şarkı bu. *Mainstream Feat. Sasha David - Lick It* sonunda buldum be oh :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:12 ----------

eco senin aradığında budur inşallah :D

senin için sevindim ama benimkisi değil :D bu akşam denk gelirse salon sahibine sorcam şarkıyı inş. biliyordur

Auburn Ft Iyaz - La. La. La

ATC - Around The World

Muhtemelen ikisinden biridir kesin

iki şarkıyıda severek dinlerim herkese tavsiyemdir :)

ÇOK TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMINIZ İÇİN BU ŞARKIYI BULMAK İÇİN GÜNLERDİR UĞRAŞIYORUM SAYENİZDE BULDUM TEŞEKKÜRLER...

• Like
Reactions: Azi
Arkadaşlar bende lalala diye bi şarkı arıyorum.Fakat bayağı eski 3 yıl kadar falan.Topuklu ayakkabı sesiyle başlıyordu şarkı sonra kadın lalala lalala lalala lalalala diyordu ve sanırım düetti.Yardımcı olursanız çok sevinicem :S

Back
Yukarı