radyoda çalan bir şarkı.

evet klip iyimiş :D valla ben la la diye duydum büyük ihtimal öyle ama şarkının isminde la la yoktur belki.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:17 ----------

eco aynı şarkıyı arıyoruz galiba

bencede pal stationda hot 40 taki şarkıları dinledim hiç biri değil kafayı yicem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:45 ----------

radyo fenomende ilk 10 var ama onların arasında yok diğer şarkıları yazmamış fenomen

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:47 ----------

klibi güzel bir şarkı arıyosan buda var GeoDaSilva - I'll Do You Like A Truck :D şarkıda güzel

benim spor çantasında pantolonun cebinde durur terleyince telefon ıslanıyor bozulcak diye koymuyorum cebe

şarkıya bir daha denk gelirsen la la la dışında bir kaç kelime daha hissetmeye çalış :)

Şimdi çok merak ettim şarkıyı bende ya :D Abi sizde la la la diyorsunuz başka birşey yok :D:D

Pc'de 370 yabancı şarkım var hepsini tekrar dinlicem :D

Son düzenleme:
Arkadaşım bu şarkıyı onların söylemediğinden emin olduğun bayan şarkıcıları yazar mısın?Çemberi daraltalım :)

Ben Number One FM dinleyenlerdenim :) Pal'ın şarkılarını beğenmiyorum :)

Pal Station dinlemeden bulcam ben :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:55 ----------

Pek ihtimal vermiyorum ama Parade - Louder

Back
Yukarı