Radial,4.aydır vg,yaş 20,kilo 74,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan radial
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

radial

Üye
4 aydır vg ile uğraşıyorum.son 3 haftadır protein tozu ve creatin kullanıyorum 3 aydır boks ile uğraşıyorum.Boks konusunda ciddi düşünüyorum.Antrenmanlarımı boks hocam ayarladı.hocamın 18 yıllık vg geçmişi var ayrıca boks derside veriyor.Görsel rezalet teşkil etmemesi açısından bacaklarımın fotolarını yayınlamak istemedim.Üniversite öğrencisiyim.Malum eksiğimiz çok fazla.Eksiklerimi beni kırmayacak şekilde dile getirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

trapez hariç sırt bence vucuda göre estetik ve önde, karında biraz yağ ve kollar zayıf gibi. Spor geçmişi var mı? yemekhane (varsa)yağlı yemekleri dışında beslenme hazırlayabilirsin :D

trapez hariç sırt bence vucuda göre estetik ve önde, karında biraz yağ ve kollar zayıf gibi. Spor geçmişi var mı? yemekhane (varsa)yağlı yemekleri dışında beslenme hazırlayabilirsin :D

yorum için teşekkürler herhangi bir spor geçmişim yok.4 ay öncesine kadar elime dambıl almadım diyebilirim.Yemekhane var. karın yağlı onun içinde l karnitin kullanmaya başlayacağım.Sence trapez yüklenmelimiyim?

4 ay göre ne iyi ne kötü bi vücud olmuş bence. Karında ki yağları atarsan güzel bi vücud kazanabilirsin. Saçma gelebilir ama her gün akşamları büyük bir kase yoğurt ye yat ve sabah kalkınca su iç. Karın kasının püf noktalarından biride su ve yoğurt

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

6 aydan daha yeni fotolarınız için before-after ( Öncesi-Sonrası (Before-After) Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu ) bölümünü kullanabilirsiniz
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı