Pump(Pompa) hakkında

rednose7

Üye
Evet başlıktada belirttiğim gibi çok popüler olan ağır setten sonra daha hafif bi ağırlıkla aynı hareketi yapmak yani pump bu aralar çok rövaşta bende artıları ve eksileri nedir öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

pump'daki amaç düşük ağırlıkla hedeflenen bölğeye daha fazla kan pompalamak. burdaki amaç 12 tekrar yaptım bırak degil yapabildigin kadar tekrar yapmak. 1 set olma kaydı ile daha fazlası sakatlık cıkarabilir.

pump'daki amaç düşük ağırlıkla hedeflenen bölğeye daha fazla kan pompalamak. burdaki amaç 12 tekrar yaptım bırak degil yapabildigin kadar tekrar yapmak. 1 set olma kaydı ile daha fazlası sakatlık cıkarabilir.
Bunların hepsini biliyorum peki bunu yapmamızdaki amaç ? barbell curl'u ele alalım mesela hacim mi ? daha define kollar mı ? yoksa sadece antremanda daha şişik kollar mı ?

Bunların hepsini biliyorum peki bunu yapmamızdaki amaç ? barbell curl'u ele alalım mesela hacim mi ? daha define kollar mı ? yoksa sadece antremanda daha şişik kollar mı ?

1 Antremanı ele alırsak sadece kolun şişer ve 1 saat sonra iner buda hacim için büyük bir adım olur ne kadar fazla kan pompalarsan o kadar fazla oraya hasar vermiş olursun ve gelişmesini tetiklemiş olursun definenin bununla pek alakası yok kolun yeteri kadar hacim aldıktan sonra kendisi parcalanır sen hacimsiz olan bir kolu istesende parçalıyamazsın saten.

Back
Yukarı