• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

psychopath (emre)

4 sene yüzücülük yaptım bıraktım 3 sene sadece kış ayları 3 aay yapıyodum her sene 3 ay baya sağlam çalışıyodum 3 ayın her günü çalşıyıyodum göbeği eritemedik vicutda yağda war ama bi türlü hızlı gelişemiyorum vicut çalşımadığım aylar sadece günde 50 şınav çekiyorum hala çekiyorum
104 kiloyum
1.88 boy
kollar 40 cm
yaş 18
ilaç kullanıcam bu sene ama pek bilmiyorum ne neye yarar yardımcı olursanız sevinirim bi de sağlam bi çalışma programı lazım teşekkürler
hiç kasmadan bu resim

arkadasım kasların forma girip ayrılmaya başlaması zaten en az 3-4 ay alır. Yani kasların tam sağlıklı randuman vermeye başlama ayında sen antrenmanları bırakıyosun. Emrah arkadasımın dediği gibi idmanları bırakmadan devamlı ve disiplinli olarak çalışmalısın. En önemlisi çalıstığın salonda uzman biri varsa ondan sıkı bi idman ve beslenme programı al ve bu işi uzun vadeli olarak yapmaya başla derim.Vucudun yapı olarak iyi, çalısırsan cok daha iyi bi vucuda sahip olabilirsin.

arkadaşım yüzücü olman senin için bir avantaj.iyi bir program ve kardioyla yağlarınıda eritebilirsin

evet

siteden gaza gelip tekrar başladım body e ilk gün idmandan sonra bi ressim bakalım ilerde neler değişcekk
bu sefer bırakmayı düşünmüyorum

Emre,

kardeş senin bi adasın war, namı diger KARASAN, o arkadasın bu konu ile ilgili oyle demeçleri war ki bi bilsen, bi bu forumun history sini arastır.. Ilaç kullanma mantelitesini kafandan cıkar... yan ürünlerden cok once olay kafanda bitecek.. " emre bu ay 10 kilo vereceksin" diyeceksin, yemegi keseceksin, sonra oturup konusacaz isin detaylarını... unutma ki bu sporun %65 i beslenme %20 si dinlenme ve sadece %15 i antreman..... Alt yapın saglam, Vücut yapın resimlerden bu spora her türlü uygun gozukuyor, yasın da cok uygun, geriye sadece irade kalıyor, o noktada tek basınasın

tamam

ben zaten başladım bile :) yemeği baya kıstım kahvaltıda haşlanmış patates salatalık domates : ) öğle yemeğine bi çözüm bulucam dışarıda olduğum saatlere denk geliyor onuda kepekli bisküviyle idare edicez akşamda haşlanmış tavuk ben her şeyi düşündüm yağlı hiç bişiy yemicem bu sefer kafaya kesin koydum
ilaç işinden vazgeçtim babam futbol antrenörü o aklımı çeldi düzgün bi fizik yapıncaya kadar devam hedef 80 kiloo hadi hayırlısı
sağolun arkdaşlar

Re: tamam

psychopath dedi:
ben zaten başladım bile :) yemeği baya kıstım kahvaltıda haşlanmış patates salatalık domates : ) öğle yemeğine bi çözüm bulucam dışarıda olduğum saatlere denk geliyor onuda kepekli bisküviyle idare edicez akşamda haşlanmış tavuk ben her şeyi düşündüm yağlı hiç bişiy yemicem bu sefer kafaya kesin koydum
ilaç işinden vazgeçtim babam futbol antrenörü o aklımı çeldi düzgün bi fizik yapıncaya kadar devam hedef 80 kiloo hadi hayırlısı
sağolun arkdaşlar

Kolay gelsin Emre, güzel haberlerini burdan takip edelim.. umarım extra bi motive kaynagı oluruz senin icin

hacim olarak güzel ama kaslar belli olmuyor sanirim.idman sonlarinda cardio yaparsan (idman sonunda yaptiginda 2 kat etki görsterir) yagsiz ve ekmeksiz beslenirsen (diet yaparsan) vücudun güzel cikacaktir.basarilar diliyorum...

pyschopat olarak kendini nitelemen senin özünü gösterir aslında. sevecen bir insanın aynada kendini ters görmesinden ibaret bir durum. nickinin aksine sevecen bir insan olduğunu görüyorum. ama istersen yine de kendine piskopat demeye devam edebilirsin. vücut güzel. o yağlar geçici. sadece çalışmaya devam.

Back
Yukarı