Arkadaşlar merhaba 4 aydır spor yapıyorum. Bacağımdan ameliyat olduğum için bu süre içinde yaklaşık 1 ay kadar gidemedim ama son 1,5 aydır düzenli olarak spor salonuna gidiyorum ( Haftada 3-4 gün ) . İlk ay sadece kardiyo çalıştım daha sonra direnç hareketlerine geçtim. şimdide kilo artırdım. Bu işlemleride benimle ilgilenen antrenör arkadaşın bilgisi dahilinde yapıyorum. Kendisi düzenli olarak ayda 1 kez ölçüm yapıp kilo ve hareketlerimi ayarlıyor. dört ay önce 89 kg. başladım şimdi 80-81 kg. sınırına geldim. antrenör arkadaş 73-75 Kg. diyor. Arkadaşlarım dış görünüş de büyük değişiklik olduğunu söylüyor özellikle gömlek dışından belli olan göbek (bir ara özellikle hamile eşimle yan yan geldiğimizde göbekler aynıydı düşünün artık. )
düz gözüküyor. ama ölçümlerde hala yağın büyük bir kısmının gövdede ( yani karın çevresi ) olduğu gözüküyor. Çalışırken bir gün 35 dk. koşu bandında 3 dk. yüksek tempo yürü 2 dk koş yapıyorum sonrada direnç hareketlerine geçiyorum. diğer gün ise yine 35 dk. koşu bandı ve kardiyoya devam yapıyorum. beslenmeme ise diyet yapmıyorum ama mümkün olduğunca miktarlara dikkat ediyorum . bu ara antrenör protein tozu önerdi hem beslenme hemde kilo kaybederken kas kaybetmemek için. protein tozu olarak da universal ultra whey pro önerdi. siz ne dersiniz birde vereceğiniz başka tavsiyeler varmı. birde evde hol için barfinks aletim var dinlenme günlerinde barfink çalışsam bir zararı olur mu sizce şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.