thats bullshit
Üye
Arkadaşlar etkiyi arttirmak için alacağım tozun yanına ekstra bir şey daha sipariş vermek istiyorum. Kreatin, amino vs siz ne önerirsiniz
Ne katkisi olur bana? Diger arkadaslarda amino ve kreatin yazmis onlardan farklı ne katkı verirGlutamine al bence
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gulutamine kas yıkımı çok hızlı önler temel bi amino protein tozunda diğer aminolar var zaten glutamine araştır istersen ben kendim de kullanıyorum idman sonrası ve yatarken creatin de alabilirsin tabi sana kalmışNe katkisi olur bana? Diger arkadaslarda amino ve kreatin yazmis onlardan farklı ne katkı verir
Ben vücuduma en verimli, kas kazanımına en yardimci ürünü almak istiyorum. Sen hangisini önerirsinGulutamine kas yıkımı çok hızlı önler temel bi amino protein tozunda diğer aminolar var zaten glutamine araştır istersen ben kendim de kullanıyorum idman sonrası ve yatarken creatin de alabilirsin tabi sana kalmış
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bi kere şunu anlaman lazım bu suplamentler mucize değil ne alırsan al bence sen hayal kırıklığı yaşıyıcaksın o yuzden doğal beslenmene dikkat et zamana bırakBen vücuduma en verimli, kas kazanımına en yardimci ürünü almak istiyorum. Sen hangisini önerirsin