Protein tozunun yanına?

Yağ yakıcıyı daha ilerde almayi düşünüyorum şimdide ihtiyacım var ama öncelikli hedefim hacim, kas kütlesi bu arada 183 80 kiloyum yaşım 18 spor geçmişim var

Multivitaminlerin etkisi kişiden kişiye değişiyor olmalı, ben bir etkilerini görmedim suana kadar.

Toz+amino bence kısıtlı bütçe ile en iyi kombinasyon, tabi eğer bütçe el veriyor ise bunların yanına Kreatin,glutamin multivitamin'de eklenebilir.

Sent from my Tapatalk using iPhone.

Gulutamine kas yıkımı çok hızlı önler temel bi amino protein tozunda diğer aminolar var zaten glutamine araştır istersen ben kendim de kullanıyorum idman sonrası ve yatarken creatin de alabilirsin tabi sana kalmış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne katkisi olur bana? Diger arkadaslarda amino ve kreatin yazmis onlardan farklı ne katkı verir
Gulutamine kas yıkımı çok hızlı önler temel bi amino protein tozunda diğer aminolar var zaten glutamine araştır istersen ben kendim de kullanıyorum idman sonrası ve yatarken creatin de alabilirsin tabi sana kalmış

Ben vücuduma en verimli, kas kazanımına en yardimci ürünü almak istiyorum. Sen hangisini önerirsin

Ben vücuduma en verimli, kas kazanımına en yardimci ürünü almak istiyorum. Sen hangisini önerirsin
Bi kere şunu anlaman lazım bu suplamentler mucize değil ne alırsan al bence sen hayal kırıklığı yaşıyıcaksın o yuzden doğal beslenmene dikkat et zamana bırak

Kardesim forumda arastirip amina acidler proteine karsi diye bir metin var animal nitroyla ilgili onu bi oku animal nitronun kas yikimini engellemesi ve kas gelisimisini saglamasindan dolayi cok iyi okuyup bilgi edinmeni tavsiye ederim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı