Merhaba arkadaşlar body de 3. ayıma geçen gün hocama günde 2 kere protein tozu kullanıyorum dedim bir sabah kalktığımda bie de antremandan sonra.Günde 3 defa kullanmamın bi zararı olurmu dedim ya da bir faydasını görürmüyüm dedim .O da bana sabah kalktığında ve antremandan sonra kullanma dedi.Sabah kahvaltını yaptıktan sonra 1 ölçek öğle-akşam arası 1 ölçek akşam yemeğinden 2 saat sonrada 1 ölçek kullan dedi.Böylece vücuduna günde 6 sefer protein almış olursun dedi.Bende vücudun antremandan sonra protein ihtiyacı duyduğunu söledim antremandan sonra da hemen almana gerek yok dedi.Şimdi ben günde 3 ölçek almak istiyorum.Bir faydasını görebilirmiyim ve sizce nasıl almalıyım.Burada edindiğim bilgilere göre 2 ölçeği sabah ve ant. dan sonra alıyordum.Bu arada
Boy:194 cm
Kilo : 84
Flexor hocanın 2.ay programını uyguluyorum.Ben günlük kaç gr. protein almalıyım.Normalde kg x 2gr. ama ben daha 3.aydayım bu herkes içinmi geçerlidir.Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar özellikle Flexor hocanın yorumunu merak ediyorum.Bu arada bizim hocada Türkiye şamp. hazırlanıyor.
Boy:194 cm
Kilo : 84
Flexor hocanın 2.ay programını uyguluyorum.Ben günlük kaç gr. protein almalıyım.Normalde kg x 2gr. ama ben daha 3.aydayım bu herkes içinmi geçerlidir.Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar özellikle Flexor hocanın yorumunu merak ediyorum.Bu arada bizim hocada Türkiye şamp. hazırlanıyor.