Protein Tozu'nu Antremandan Sonra İçmek?

Dostlar Merhaba, Ben Protein tozunu hem antremandan önce ve sonra içmek yerine sadece sonra içsem nasıl olur? Antremandan önce Yoğurt yesem mesela nasıl olur? Protein miktarını sormuyorum Bir farklılık olur mu merak etmiştim sorayım dedim?

Valla hocam bence doğal olarak alabiliyorsan hiç kullanmanı önermem. İlla kullacaksanda bence sadece antreman sonrası içmen daha iyi olur.

Doğal olarak alıyorum ama antrenmandan sonra Kasların proteine ihtiyacı olduğu için almak zorundayım. Aynen sadece antrenmandan sonra almayı düşünüyorum.

Yoğurt laktik asit birikimi yapar yorgunluk olur. Spordan önce şekersiz kahve öneririm enerji için. Ben spordan sonra whey alıyorum birde yatarken kazein alıyorum 8 saat besin alamayacağım için sindirimi uzun olur sindirilsene kadar sürekli protein emilimi sağlar[DOUBLEPOST=1505603123][/DOUBLEPOST]Bu arada diğer besin ve besin takviyelerimi yazmadım protein olarak söyledim sadece belirteyim dedim.

Önemli olan protein tozu değil proteindir. Günlük protein ihtiyacını karşılıyorsan sorun yok. Bu ihtiyacın ne kadarını tozdan karşıladığının önemi yok. Önemli olan proteinin miktarı, tozun değil. Antrenmandan sonra hemen protein almalıyım diye kendini sıkmana gerek yok. Antrenmandan 3 saat sonra yemek yesen bile olur. Hatta antrenmandan önce iyi beslendiysen antrenman sonrasını hafif bir şeylerle de geçiştirebilirsin. Gün içinde toplam ne kadar makro aldığın %90 öneme sahiptir. Ne zaman aldığın ise %10 öneme sahiptir. Araştırmalar antrenman sonrası hemen protein almanın gözle görülür bir fark olmadığını söylüyor. Yani önemli olan hüç içinde aldığın miktar, zaman pek de önemli değil.

Peki sence Yellow.Canary Antremandan önce Kahve mi tüketiyim? Beyler böyle enerjik olan neler önerirsiniz. Okuldan direk Spor salonuna geçiceğim ona göre yazarsanız çok sevinirim. Yani ne almalıyım antremandan önce enerjik olarak, Pre-Workout demeyin :)

Antremandan hemen sonra kasların proteine ihtiyacı yok.
İstersen antremandan sonra 10 saat boyunca hiçbir şey yeme.Gene birşey olmaz.
Arkadaşımızın dediği gibi gün içinde aldığın protein miktarıdır önemli olan.

Gerisi şehir efsanesi

Şöyle anlatıyım Okul başlamadan önce çok iyi besleniyorum. Ancak başladıktan Sonra Sabahları Haşlama patates, Yoğurt, Peynir, Yulaf ezmesi yiyeceğim, Öğlenleri ise Yoğurt ve Yulaf Ezmesi, Okuldanda 16:30 gibi çıktığımı varsayarsak 18:30'da Antrenman var direk geçiceğim. ondan önce enerji veren bir besin yemek istiyorum hani fazla yük olmayacak çantama ne olabilir

Aynen onuda yiyeceğim yazma gereksimi duymadım Sütüde aynı şekilde. Sence antremandan önce ne almalıyım enerjik olarak besin ama. doğal

Kazein yatmadan önce sabah kahvaltı ile gainer antrenman 1 saat önce arjin ve 30 dk önce protein tozu anteramanla beraber bcaa nasıl sizce

Antremandan hemen sonra kasların proteine ihtiyacı yok.
İstersen antremandan sonra 10 saat boyunca hiçbir şey yeme.Gene birşey olmaz.
Arkadaşımızın dediği gibi gün içinde aldığın protein miktarıdır önemli olan.

Gerisi şehir efsanesi

Sen bu arkadaşın dediğini uygulama yoksa inşa ettiğin kaslarını kaybedersin.

Fıstık ezmesi kahve bitter çikolata önerenler gördüm. Spor sırasında içtiği suya neskafe koyanlar da gördüm. Ben enerjik hissetmediğimde janga yiyorum biraz şeker oranı yüksek ama pratik

Back
Yukarı