Protein Tozuna rakip LOR SHAKE !!!

sadece yoğurt koydum 100 gram lor bide su koydum yarısını zorla içtim hatta kusacaktım,diyette olduğum içinde muz koymak istemedim boğazı yakıyor resmen

Konuyu 2013 de açtım fakat konu almış başını gitmiş 75KG idim 96 oldum hala konu ayakta bileydim ürünün patentini alırdım :D
başlığı açtığımda yörsan'ın lorunu aşağıdaki lor ile şahane kıvam oluyodu fakat uzun bir süredir aldığım loru bulamadığım için yapamıyorum alternatif olarak yulafla sütü blenderde çekip dikiyorum kafaya :)
images.jpg

Bu konu hakkında bir tavsiyem var şimdi napıyosunuz biliyomusunuz 250 gr bim lorunu 150 gr yorurtla karıştırıyosunuz içine bir tutam kuru nane sonra mikser şeysinden geçiriyosun lor tadı gelmiyor (Lordan nefret eden bir insanım bu yöntemle günde 500 gr lor tüketiyorumo_O

arkadaşlar marketlerde satılan kapalı lorların büyük bölümü ya böreklik yada kahvaltılık o yüzden shake yaparken tatsız oluyor fakat yakınınızda peynirci varsa SÜT LORU almanızı tavsiye ederim tadı tatlı ve tam shakelik

hocam tadı çok kötüdür ya ne gerek varki protein tozuyla aynı paraya denk geliyor hemen hemen yazık günah midenizi bozmayın

çok saol karedşim yarın ddenicem çökelek kullanıcam yerken midem bulanıyo içmek daha kolay olur ve 100 gram nekadar oluyo kaç kaşık bilen varmı koyuyorum ben kafama göre ama hesaplıyamıyorum[DOUBLEPOST=1491413184][/DOUBLEPOST]tatsız diyenler tatlandırıcı alabilirsiniz bened var abartmadan kullanırsanız günde max 5 6 birşe yolmaz yarın denicem buzda koycam al sana buzlu proteinli neskafe :D

Beyler hangi loru denediysem olmadı marketten de aldım gidip pazardan da peynirciden de hepsi tadı kötü. Nereden alıyorsunuz bu tuzsuz olur bi yardımcı olun lütfen

Kilosunu 3 liraya aldığım tuzsuz kupkuru lorla shake yaptım ayran gibi oldu ama hala o keskin lor kokusu geliyordu. Benim tarifim:
200 gram lor
2 kaşık yoğurt
Yeteri kadar su
Bolca kuru nane
Tuz

2-3 aydır spordan önce 125, spordan sonra 125 gram lor peynirini mikserden geçirip içiyorum. Benim tarifim biraz iğrenç
125 gram lor peyniri, türk kahvesi, yumurta ve su :p

bende her gün hazırlıyorum tarifim şu şekilde
2 tip lor alıyorum
birisi istanbul file marketlerde açık satılıyor kilosu 4.90 tl
besin değerleri
100 gr besin değerleri
180 cal
15 gr protein
2.6 gr karbonhidrat
10 gr yağ (evet yağı fazla ama tadı gerçekten çok güzel)

bir de carrefour da ünallar lor peyniri var kilosu 8.90 (bazen indirimde 6.90 gibi fiyatlara düşüyor o zaman stok yapıp, derin dondurucuya atmak lazım :) )
100 gr besin değerleri
100 cal
19 gr protein
1 gr karbonhidrat
2 gr yağ

bunları hazırlarken 100 gr birinden 100 gr diğerinden koyuyorum üzerine 2 adet tatlandırıcı(sakarin), 1 tatlı kaşığı tarçın ve 2 tatlı kaşığı da toz kakao ve kıvamına kadar su(yoğun kıvamsa az, daha akışkan olması için çok) ekliyor, hepsini mikserde karıştırıyorum. tadı fena olmuyor
toplam besin değerleri
290 kalori
34 gr protein
4-5 gr arası karbonhidrat
12 gr yağ

Back
Yukarı