cb dedi:karbonhidrat tozu aldım *** 1850 Weight Gainer *** sizce bu yeterlimi yoksa protein tozumu almalıydım bunun yerine sizce hangisi yardımlarınızı bekliyorum
cb dedi:tesekkur ederim arkadaslar aldıgım urun bitene kadar kullanayım sonra protein tozu alırım ozaman onereceginiz bi marka varmı gnc nin urunleri iyi diilmi
Tek weightgainer markası kullanmanız yeterli olacaktır . Önemli olan devamlılığını sağlamak diye düşünüyorum.Bunun dışında düzenli beslenme çok öğüne bölüp karbonhidrat ağırlıklı beslenip düzgün dinlenip antreman yaptığınızda zaten kilo almaya başlarsınız.Ancak tabiki şukadar kilo alabilirsiniz demek imkansız.Kişiden kişiye değişir.sevgılı kardeslerım arkadaslrım sızlerden yardım ve desteklerınızı beklıorum benım kılo proglemım var? ve dampıll vs gıbı malzemelerı aldım ve buyuk bır hırsla calısmam geekdııbı bılıyor ve en buyuk sorunu sabırlı olmam ve gerekrıse oda olucak ve u yaz dugunum var kılo almam gerekıyor lutfen yardımcı olun fıkırlerınızı soyleeyın ve ben soparlo + saglam beslenmek + optumum serıous mass + bsn true mass kullanıcam bunların her ıkısını faydası olurmu ve baska onedergınız varsa yazaasrsanız sevnırım kendınızı benım yerıme koyun zordayım yardım edın lutfen sımdıden tşk
Tek weightgainer markası kullanmanız yeterli olacaktır . Önemli olan devamlılığını sağlamak diye düşünüyorum.Bunun dışında düzenli beslenme çok öğüne bölüp karbonhidrat ağırlıklı beslenip düzgün dinlenip antreman yaptığınızda zaten kilo almaya başlarsınız.Ancak tabiki şukadar kilo alabilirsiniz demek imkansız.Kişiden kişiye değişir.
Bununla ilgili şu başlık yardımcı olabilir.
Link:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/k-tle-en-yi-11-t29111.html
orası sana baglı arkadasım gunluk proteın ıhtıyacını saglıyosan vucuda karbonhıdrat alırsın yanı hangısı eksıkse onu tamamlarsın ama bence proteın alsan daha ıyı olurdu cunkı karbonhıdrat alımı kolay ve gnc body buıldıng ıcın uygun bır supplment degıl