Protein tozu ve amino asit önerisi?

Etkisi hızlı ve sağlam protein değeri olan bir protein tozu ve damarların hafif belirginleşmesi için önerilerinizi bekliyorum

Yaşım 17 Boy 175 Kilo 60

Gainer kullanmadan kilo alabilir miyim?

Sağlam bir protein tozu ayrıca damar için arjinin almayı düşünüyordum.
Kas kütlesi olarak yani hacimsel büyüme için ne gereklidir. 2 aydır düzenli yapıyorum.
Nedeniyle birlikte önerilerinizi bekliyorum.

hem damar istiyosun hem hacim ikisi bir arada olmaz
arginine kalici damar belirginligi birakmaz geçicidir damarli goruntu icin yag oranini azaltmalisin

protein tozununda saglami yok piyasada genel ayni hammadde optimum whey, syntha 6 vs kullanabilirsin yada amino asit olarak universal 3001 i tavsiye ederim bu en azinda damar icin protein tozundan bir adım öndedir

gainer kullanmadan da kilo alabilirsin gainerin espirisi bol bol karbonhidrat barindirmasi onun yerine makarna,pilav,bal,muz vs gibi yuksek karbolu yiyecekler yiyebilirsin

Hacimden kastım ufak minyon tipliyim, en azından kas kütlesini artırarak hafif daha sıkı görünmek , yağlı değilde sıkı kas olsun diye çalışıyorum. Protein tozu yanına Arjinin düşünüyordum , ne kadar etkili kombin olur bilemiyorum

Yarın almayı düşünüyorum , yardımcı olabilir misiniz?

Aklımda Bsn Noxplode ve Nitrotech var
Bsn no xplode piyasada bulabilecegin en iyi nitric oxide tir 3 kutu kullandim alsam bidaha no xplode alirim icinde creatine var zaten 2 gr onun yaninda amino veya bcaa alirsan temiz kas elde edersin yok protein tozu tercih edersen yumusak ama iri kas yapar tabi antreman sisteminde bunda etkili bana kalirsa ;
No xplode + amino 3001 yada xtend bcaa

No xplode + xtend bcaa + dymatize iso 100 nasıl olur? henüz almadım pazara kadar araştırayım diye düşündüm.

iso 100'de bol miktarda bcaa varmış fakat , yine de kullansam yararı olur mu yoksa amino 3001 mi almalıyım bu kombine?

No xplode + xtend bcaa + dymatize iso 100 nasıl olur? henüz almadım pazara kadar araştırayım diye düşündüm.

iso 100'de bol miktarda bcaa varmış fakat , yine de kullansam yararı olur mu yoksa amino 3001 mi almalıyım bu kombine?
Iso 100 un bir espirisini goremedim hatta tavsiye etmem hacim istiyosun madem

No xplode+xtend bcaa+Bsn syntha 6

cok iyi olur zaten no xplode da creatine var 2 gr yeterlidir hacim icin protein yaninda mutlaka karb olmasi lazim ki syntha 6 boyle complex bir protein tozu

Back
Yukarı