protein tozu topaklanma

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve merterden19 tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. merterden19
    Offline

    merterden19 Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2013
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Merhabalar
    Protein tozu aldım ancak topaklanıyor.
    Eskiden 500 ml bardakta yapardım şimdi su bardağında yapıyorum tepeleme 1 kaşık sabah akşam acaba süt miktarı az olduğu için mi oldu?
     
  2. Maylıba
    Offline

    Maylıba Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    23
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya, Eskişehir
    Protein tozunu bilmemde. Kimyada ogrenmistik formulunu hatirlamiyorum . Belli bir yuzdeye kadar karisacagini hatırlıyorum . Birde 500 luk te dene kesin sonuç .
     
  3. merterden19
    Offline

    merterden19 Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2013
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Shakerde denedim 500 ml süt + 30 gr protein tozu. Topaklanma olmadı baya bi çalkaladım süt köpürdü artık ama dibinde topz kalmış bir miktar ve süt değmemiş oraya köpükten dolayı muhtemelen . Bir türlü sütle tam karışmasını sağlayamadım. Tarihi 2017 ye kadar tarihi geçmemiş daha paketini yeni açtım bozulması da çok zor. Neden böyle anlamıyorum acaba mikserle mi yapsam?
     
  4. Maylıba
    Offline

    Maylıba Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    23
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Konya, Eskişehir
    İsitarak yaparsan daha fazla karışır .Kaşıkla dibinden surterek karıştırmayi dene.
     

Sayfayı Paylaş