norrinradd
Üye
arkadaslar oncelikle protein tozuyla spora basladim(her gun 1 olcek ictim weider) 3 ayda baya gelistim hem de baya yani ama doktora gidince karaciger enzimleri ucmus ne kullaniyosan hemen birak mahvolursun dedi neyse ben de biraktim sonra spora aynen devam ettim , beslenmeye aynen devam ettim ama antremandan sonra artik protein tozunu ve icindeki bcaalari almamaya baslayinc vucut 1 ayda sondu baya spor yapmama ve ayni sekilde proteinli beslenmeme ragmen. Simdi birakali 2. Ayindayim ve bu 2. Ayda , antreman sonrasi icin protein sutleri ve protein barlari denedim ama nafile, spora ilk basladigim gibiyim nerdeyse (spor yapmama ragmen)(herkes oyle diyor zaten de gozle goruluyor) anladik ki suplementsiz( wheysiz+BCAAsiz) olmuyor, kullaninca da benim vucut kaldirmiyor. Acaba proteini yemeklerle alip 5-6 gr bcaa yi sadece spordan sonra supplementle alsam yine karaciger error verir mi acaba ?(ilk sorum) . Ikinci sorum ise bcaa da alamassam , spordan sonra nasil kasi koruyabilirim o bcaalaei nasil hemen vucuda sokcam arkadaslar lutfen yardim olmuyo boyle?