Protein Tozu mu Kilo Aldırıcı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar yaşım 22 57 kiloyum spor salonunda yaklaşık 1. ayım hemen hemen dolmak üzere yıllardan beri sabahları kahvaltı yapmama alışkanlığım var günde 2 öğün yemek yiyiyorum protein tozu almayı düşünüyorum fakat salondaki hoca dışarıdan protein tozu almamamı söyledi bana önerdiği protein tozu Power Life kaç gram olduğunu sormadım fiyatıda 150 tl sizce protein tozu mu alayım kilo aldırıcı mı sizin bana önerebileceğiniz ürün hangisi açıkcası 150 tl bana fazla geldi ben 70-80 tl civarı arıyorum ikisi farklı şeyler mi günde 2 öğün yemek yesem dahi bu karbonhidratlar bana kilo aldırır mı arkadaşlar?
 
Son düzenleme:
günlük kalori ihtiyacından fazla kalori alman kilo aldırır, protein tozu veya kilo aldırıcı değil.salondaki hocanın dediğini salla, istediğin yerden al. daha ucuza bulabilirsin.asıl yemeye konsantre ol.çatlayana kadar ye. çatladıktan sonra biraz daha ye.57 kilosun, görebildiğin, eline geçen herşeyi ye.
 
hocam bu kilo aldırıcıyı protein tozundan farklı kılan ne hiç faydası olmaz mı %100 etkisi olmasa bile %10 dahi olsa etkisini göremezmiyim sizce
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/weight-gainer-m-protein-tozumu-t2178.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı