Protein Tozu L Amino Asit Kilo Vermek Body Yapmak.

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim.
Boyum 1,87 Kilom 87 ben fitnessta çalışıp kiloyu kasa çevirmek istiyorum ve ya direk hafif kilo vermek istiyorum öncelikli olarak 3,5 ay bi başlangıç olarak doğal olarak çalışıcam ardından yağ yağmak için amino asit mi kullanmalıyım yoksa Protein tozu kullanarak kası güçlendirmeli miyim protein tozu kilo aldırır mı arkadaşlar bilgilendirir msinizi teşekkürler

Yağ yakmak için amino asit ve protein degil karnitin kullanman lazım.Protein tozunu ve aminoyu ağırlık antremanından sonra alman lazım.kilo verirken aldığın protein tozun da şeker ve kalori oranına dikkat etmen lazım yaktığından cok alırsan bi faydası olmaz sana

Yağ yakmak için amino asit ve protein degil karnitin kullanman lazım.Protein tozunu ve aminoyu ağırlık antremanından sonra alman lazım.kilo verirken aldığın protein tozun da şeker ve kalori oranına dikkat etmen lazım yaktığından cok alırsan bi faydası olmaz sana
Amino asiti agirlik antremanindan yarim saat kadar once alip (3 kapsul oncesi 3 kapsul hemen sonrasi), antremandan sonra yarim saat icinde protein agirlikli bir ogun yiyorsam yine de protein tozu almali miyiim? low-carb donemindeyim ama yag yakici kullanmak istemiyorum
170cm 59 kg 31 yas kadin

Tesekkurler

Amino asiti agirlik antremanindan yarim saat kadar once alip (3 kapsul oncesi 3 kapsul hemen sonrasi), antremandan sonra yarim saat icinde protein agirlikli bir ogun yiyorsam yine de protein tozu almali miyiim? low-carb donemindeyim ama yag yakici kullanmak istemiyorum
170cm 59 kg 31 yas kadin

Tesekkurler

Protein tozu ve yağ yakıcı şart degil tabiki ama kilo kaybı yaşamak istyorsanız ve bu kayıbın karbonhidrat ve yağ dan olmasını istyorsanız kilo başına 2gr protein almalısınız. 59 kilo biri için 118gr günlük protein ihtiyacıdır.Siz bu protein ihtiyacınızı karşılamazsanız vücüt gerekli olan yakımı kaslardan temin etmeye başlar.Siz kilo kaybı yaşadığınızı sanırsınız ama gidenlerin çoğu kas olur yağın çoğu vücütta durur .Demek istediğim kaslarınızı koruyun vücüdunuzdan sadece yağ yakımı yapın.kas yakmak kilo vermek değildir.gün içinde yaktığınız kalori aldığınızdan çok olmalıdır.

Back
Yukarı