Protein Tozu Kullanmalıymıyım?

Tevfik95

Üye
S.a arkadaşlar

Ben günlük spor yapiyorum ve şınav barfiks mekik ne varsa hepsini evde yapiyorum.
Bugün düşündümde protein tozu kullanmak istedim sizce kullanmamın bir zararı olur mu?
Eğer zarar değilse kullanayım mı?
Bu protein tozu kilo aldırır mı bana?
Kilom:75
Boyum:180
Ben şuan kullansam sabah aç karnımla bol bolda su içsem bana kilo aldırır mı? Sonra perişan olmayalım?

Eğer gerçekten kilo almak istiyorsan Hardline Progainer kullan ben bu gün kullanmaya başladım sen gibi araştırırken hiç kimse bi zararını söylemedi zararlı da değil zaten :)

protein tozu değil gainer kullan almaya başlarsın. kilo aldıran kaliteli karbonhidrattır. zaten gainer'ın içinde de sana yetecek protein var. sen dandik karboyu kes kaliteli karboya yüklen.

düzenli antreman düzenli beslenme ile protein tozu kullanmadanda gelişim gösterebilirsin proteine mümkün mertebe başka caren kalmadıgında kullan düzenli beslenmeyle gerçekden güzel sonuçlar alabilrisin salona yazılmanı tavsiye ederim.

Mekik şınav barfiks yaptığına göre evde çalışıyorsun yani spor salonunda çalışan biriyle senin protein ihtiyacın kesinlikle aynı olamaz.kilo başına 1.2 g protein alsan yeter onuda doğal yollar ile karşılayamayacaksan git protein tozu al...

Back
Yukarı