karambol08
Üye
Abiler 3.ayım oldu başlıyalı benim kimi diuo protein tozu al kimi alma bende açıkcası almak istemiyorum sağlıklı besleniyorum
Sabah
100 gram peynir
yarım litre süt
2 dilim kepekli ekmek
4 tane yumurtanın beyazı
Tahin pekmez karıstırıyorum içine ceviz falan atıyorum
Ara ögün bir kasık fındık ezmesi
Ögleyin 250 gram tavuk 1 dilim kepekli ekmek 200 gram kadar pilav
Yanında meyve suyu
Ara ogün olarak süt içiyorum bir bardak
Antrenmana gidiyorum antrenmandan yarım saat sonra
Aksam yemegim
250 gram tavuk makarna yada pilav bir tabak evdeki sulu yemeklerden 2 dilim kepekli ekmek yatmadan önce süt meyve falan yiyorum
Bu şekilde bir beslenmeyle iyi bir vücut yapabilirmiyim fit gorünmek istiyorium ektomorfum
Başladigimda kollarım 27cm di şuan 31 omuzlar 106dan 109a geldi gogüs eski olçüsunu hayirlamiyorum 89 falan şuan bel 79
Kendimde gorüntü olarak gözle gorülür artış var bu protein tozunu almazsan gelişemezsin diyorlar bende almak istemiyorum dogal olarak hiçbor supplement kullanmadan yapmak istiyorum bu beslenme programkyla güzel fit bi vücudum olurmu sizce
Sabah
100 gram peynir
yarım litre süt
2 dilim kepekli ekmek
4 tane yumurtanın beyazı
Tahin pekmez karıstırıyorum içine ceviz falan atıyorum
Ara ögün bir kasık fındık ezmesi
Ögleyin 250 gram tavuk 1 dilim kepekli ekmek 200 gram kadar pilav
Yanında meyve suyu
Ara ogün olarak süt içiyorum bir bardak
Antrenmana gidiyorum antrenmandan yarım saat sonra
Aksam yemegim
250 gram tavuk makarna yada pilav bir tabak evdeki sulu yemeklerden 2 dilim kepekli ekmek yatmadan önce süt meyve falan yiyorum
Bu şekilde bir beslenmeyle iyi bir vücut yapabilirmiyim fit gorünmek istiyorium ektomorfum
Başladigimda kollarım 27cm di şuan 31 omuzlar 106dan 109a geldi gogüs eski olçüsunu hayirlamiyorum 89 falan şuan bel 79
Kendimde gorüntü olarak gözle gorülür artış var bu protein tozunu almazsan gelişemezsin diyorlar bende almak istemiyorum dogal olarak hiçbor supplement kullanmadan yapmak istiyorum bu beslenme programkyla güzel fit bi vücudum olurmu sizce