Protein tozu kullanım şeklim

winkan

Üye
selam arkadaşlar

spora başlamanın 4.ayında protein tozuna başladım. tozu idman günleri spordan sonra, diğer günler yatmadan önce süt ile içiyorum. merak ettiğim şu: acaba kullanım şeklim yanlış mı ?

saygılar.

not: 9-10 saat uyuyan ben, gece toz içtiğimde 4-5 saat uyku yetiyor. umarım yanlış kullanmıyorum.

yeni başlamışsın bence fazla yüklenme sadece antreman sonrası 1 ölçek iç yeter.Fazlası cigerlerine zararlı olabilir

4 ay kısa bir süre illaki kullanacağım diyorsan sabah aç karnına 1 ölçek almanı öneririm ama antreamandan sonra yeterli protein alamıyorsan antreamandan sonra kullanman daha iyi olacaktır. Fakat beslenme düzeni yoksa supplementlerin faydasını görmek mümkün olmayacaktır pek.

önceden az da olsa toz kullanmıştım yani vücudum ham değil. kas yapmaya müsait. beslenme ve uykuyu düzene koymaya çalışıyorum ve inşallah düzene giricek hepsi.

acaba gece yatmadan önce içip zarar gören var mı ? yoksa dediğiniz gibi sabah içmeye başlayacağım.

tavsiyler için teşekkürler.

Kullandığın protein tozu whey ise yatmadan önce içmemelisin.Eğer günde 2 ölçek kullanıcam diyorsan sabah aç karnına kalktığında ve antreman sonrası içmelisin.Yok ben günde 1 ölçek kullanıcam diyorsanda antreman sonrası içmelisin.

Kullandığın protein tozu whey ise yatmadan önce içmemelisin.Eğer günde 2 ölçek kullanıcam diyorsan sabah aç karnına kalktığında ve antreman sonrası içmelisin.Yok ben günde 1 ölçek kullanıcam diyorsanda antreman sonrası içmelisin.

evet whey kullanıyorum, dediğim gibi idman günleri spordan sonra, diğer günler ise gece içiyorum yani günde 1 kez.

hangisi daha sağlıklı olacak hala ikilemdeyim :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yatarken-protein-tozu-kullan-m-t25903p2.html

Back
Yukarı