Selam , 2 aydır bu sporu yapıyorum. Yaş 17 , boy 1,85 , kilo ise 68. 2 gün çalışma bir gün dinlenme şeklinde vücudumun heryerini çalıştırıyorum. Her antreman sonrası sixpack çalışıyorum. Dinlenme günümde ise 20 dk koşu bandında düşük tempoyla cardio ve 50 kere ip atlayıp bırakıyorum. Vücut 2 ayda şu hale geldi. http://imageshack.us/photo/my-images/404/img0528rm.jpg/ Tabiki önümde daha uzun bir yol var ama 2 ayda güzel bir yol katettiğimi düşünüyorum. Beslenmeme olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah 2 yumurta beyazı , domates , 2 dilim ekmek , Limonata. Antremandan sonra bir kaşık bal , lor peyniri. 1 saat sonrada şnitzel halindeki hindi eti. Akşam da allah ne verdiyse sulu yemek ama protein içerikli yemeye çalışıyorum.
Şimdi benim sormak istediğim şu benim beslenmeme göre vücuduma yeterince protein alamıyorum dolayısıyla protein tozu kullanmalımıyım? Yoksa daha erken mi? Fikirlerinizi bekliyorum.... Teşekkürler....
Şimdi benim sormak istediğim şu benim beslenmeme göre vücuduma yeterince protein alamıyorum dolayısıyla protein tozu kullanmalımıyım? Yoksa daha erken mi? Fikirlerinizi bekliyorum.... Teşekkürler....