protein tozu ile steroidi ayırt edemeyen biri

Vücut geliştirirken sağlığınızdan olmayın! - Milliyet

cümleye bak

spor yaptıkları salonda vücudunu çabuk geliştirmek isteyen ya da yanındaki sporcu kadar çalıştığı halde vücudu gelişmeyen kişilerin salonda satılan protein ya da "doping" denilen anabolik steroidlerden kullandığını söyledi.

"Bu maddeler de damarların tıkayarak, kalp hastalıklarına ve kansere neden olabiliyor"

ya bilmiyenler bulaşmasın şu işe. anlamadığı konularda da konuşmasın. sonra gidip protein tozlarına da düzenleme vs getirecekler.

tozlar kanser yapıyor da gdo deposu sebzeler meyveler etler çok masum değil mi. bu tozları halkın binde biri bile kullanmıyor. öncelikle herkesin yediği yiyeceklere bir bakın önce oradan başlayın protein tozlarına gelene kadar neler var neler.
 
Senin benim anlatmam olcak iş değil okuması lazım 2423523 saat saçma sapan işler yapıcağına açıp 2 saat araştırma yapsa..
 
Turkiyenin zaten faydali bir isle ugrastigini cok seyrek goruyorum.

onca problemler varken saglik konusunda gida konusunda bakilmasi incelenmesi gereken Protein tozuna takilmislar bu ne cahilliktir .
 
Gdolu tavuklar yumurtalar nerde :)
 
Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. söylemiş bunu
adam bildiğini söylemişse durum sakat yok bilmiyorsa orda ne işi var
 
İşte dünyadan farkımızın olduğu evren dışı düşüncelerimizden biri protein tozu aldımı bitarafım fazla şişen diyen nesil var karşımızda.
 
""Ege Üniversite (EÜ) Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çetin İşleğen""


????
 
Back
Yukarı