protein tozu ile ilgili soru

ozan119

Yeni Üye
arkadaşlar benim spor salonumda hoca wheyin kilosunu 80 liradan satıyor öyle çok kalitelisindende değil yan ben protein tozu ve aminoasiti kendim almak istiyorum internetten yada başka bi şekilde öyle çok daha hesaplı oluyor ama güvenemiyorum onada acaba ne yapmalıyım bi önerisi olan varmı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:20 ----------

gittigidiyordan Universal Nutrition Amino 2700 ve optimum whey gold standart buldum güvenip alabilirmiyim acaba

Nitro-Tech sadece protein yönünden değil BCAA ve Glutamine yönündende çok zengin. Çok güzel hacim kazandırır. Protein tozları arasında en iyisi Nitro-Tech tadı falanda inanılmaz güzel. İçerisinde 50'den fazla birleşen var gerçekten yararlı bi ürün bende aynısından alıcam hacim için.

tmm kardeş bende ondan alıyım tam adı neydi bide amino asit söylesen kardeş güzel bi aminoasit lazım bide:D

büyük ihtimal nitroful markadır
www.supplementler.com dan al güvenilir site şuana kadar verdiğim siparişlerde hiç sorun çıkmadı hepsi ertesi gün geldi bana kalırsa yeni başladıysan şu kombinasyonu yap
muscletech nitro-tech
eğer spora yeni başladıysan içeri fazla olan alma vücudun alışsın başta mesela universal 1900 mg alabilirsin 5-6 aydır yapıyorsan weider amino 2200 al derim tableti büyük yutmakta zorlanırsın ama en etkili ürün

Back
Yukarı