Protein tozu alma saati

Alperto

Üye
Herkese selam öncelikle. Bu spora yeni başladığımı belirtmek isterim. Şu an çalışmadığım için sabahları 9 civarı 70-75 gr civarı protein alıp( yulaf,süt,yumurta, lor peyniri) 12 gibi antrenman yapmayı düşünüyorum. Sonrasında protein tozu ve su-süt karışımı içtikten sonra ne zaman yemek yemeliyim? (Kepekli makarna ve hindi eti) bu çerçevede ant saati belirlersem sonrasında en doğru ne şekilde beslenirim? Şimdiden teşekkürler.

hemen spora başla ardından protein tozu al hemde hardline :D sonra kas yapcan demi
Hemen spora başla derken , ben 4 yıl voleybol oynadım arçelikte kardeşim. vücut geliştirme anlamında yapmadığımı söylüyorum. Yardımcı olacaksan teşekkürler, lad kalabalığı yapacaksan ya da kendin söyleyip kendin güleceksen güldük eğlendik. Bravo

Günlük ihtiyacını karşıladığın sürece saatin önemi yok. Ama whey kullanıyorsan gün içine bölmek daha etkili oluyormuş. Geçen gün başka bir konuda bir çalışma paylaşmıştım orada öyle bir sonuçtan bahsediyordu.

Onun dışında eğer günlük ihtiyacını tozsuz karşılayabiliyorsan toza şimdilik gerek yok. Günlük miktar olarakta en azından vücut ağırlığın kadar protein alsan yeterli. 2-3 kat alım biraz daha ileride lazım olacak.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük ihtiyacını karşıladığın sürece saatin önemi yok. Ama whey kullanıyorsan gün içine bölmek daha etkili oluyormuş. Geçen gün başka bir konuda bir çalışma paylaşmıştım orada öyle bir sonuçtan bahsediyordu.

Onun dışında eğer günlük ihtiyacını tozsuz karşılayabiliyorsan toza şimdilik gerek yok. Günlük miktar olarakta en azından vücut ağırlığın kadar protein alsan yeterli. 2-3 kat alım biraz daha ileride lazım olacak.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler

Back
Yukarı