Protein tozu önerisi ?

Kilom boyuma göre normal. 1.72 boy 70 kilodayım. Çok hafif göbeğim var. Onuda erit.ek istiyorum. Aynı zamanda biraz kas yapmak ıstiyorum. Bu koşullarda uygun bir protein tozu arıyorum.
Bence ideal boy kilodasın dostum. ama yağ oranını düşürmek istiyorsan ve beslenmen düzensizse mutlaka karb şeker ve yağ oranı çok düşük olan hatta bazılarında 0 g olan izole proteinler olabilir. Bakmanı tavsiye ederim.

İzole Protein tozları sırf izole diye fazla fiyat farkı çıkar. ekonomik olanlar aralarında aminoasit zincirlerine bakıp karar verilebilir veya servis sayısı fazla olana göre hareket edilebilir

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum. Takviye olarak protein tozu kullanmaya karar verdim. İnternetten baktığımda hardline gibi markalar öne çıkıyordu ama bir arkadaşım hardlinenın tadı çok kötü demişti. Kendisi ronic kullanıyordu gayet memnunum tadı falan güzel diyordu sizinde fikrinizi almak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum. Takviye olarak protein tozu kullanmaya karar verdim. İnternetten baktığımda hardline gibi markalar öne çıkıyordu ama bir arkadaşım hardlinenın tadı çok kötü demişti. Kendisi ronic kullanıyordu gayet memnunum tadı falan güzel diyordu sizinde fikrinizi almak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Tat için mi Whey kullanmak istiyorsunuz? Bana göre, aroma en son bakmanız gereken kriter olması gerekiyor. Markaların aminoasit oranlarını inceleyip karşılaştırarak karar verebilirsiniz.

Whey Protein Tozu 2300 gr
BCAA 600 gr
Creatin 300 gr

Piyasa değeri 500+ tl kullanmak için aldım fakat birkac aydır kapalı kutuda duruyor.
Fiyat 400 Tl

Back
Yukarı