Protein Tozu Önerileri

Arkadaşlar protein alırken düştüğümüz en büyük hatalardan biri bence karşılaştırma yaparken aa bu bundan 1 gr daha fazla 2 gr daha fazla protein taşıyo dememiz bence. 30 gr lık ölçekte 24 gr protein varsa bunun geri kalanında ki maddeler büyük önem taşıyor. İçeriğindeki amino asit komplekslerinin miktarları önemli bence bunlara dikkat etmek gerekir zaten her ölçekte içeriğindeki gibi dengeli aktarma yapamıyoruz. O yüzden 1-2 gramlık farklar için dünya kadar fiyat farkı ödediğimiz durumlar oluyor bunlara dikkat etmek gerek.
Favori proteinlerim

ISO: Ultimate Iso cool 93
Consantre: Nitrotech

Söylediğinize katılıyorum ek olarak birde ürün içindeki değerlere bakın ve bunu ölçekle veya 100 gr la oranlayın.Salonda bir çok arkadaş geliyo abi X marka üründe 30 gr protein varmış Y markada 24 gr 30 gr lıktan almak daha mantıklı dimi diyolar ve satıcıların tuzaklarına düşüyolar.
Burdaki hesap çok basit kaç gramda 30 gr veya 24 gr buna bakın bu oranda % 70 in altındaysa ona protein tozu demeyin :)

Aslında porsiyonun içinde kaç gr protein olması ve aminoasit profili dışında dikkatten kaçan ama bir o kadar önemli bir konu var. O da protein türü ve elde edilme yöntemi. Konsantre mi izole mi hydro mu ona bakmak lazım. Bunun dışında üretim teknikleri de önemli.Onlarca izole whey var ama kaç tanesi cfm.. Zaten fiyatlara da yansıyor. Önemli olan fiyat/performansa ve kullanılacağı zamana göre mantıklı olanı seçmek.

Bu tozların çoğunu kullanmadım ama hiçbirinin üzeceğini de sanmıyorum:optimum hydrowhey-hydro builder-Vpx zero carb-Dymatize iso 100-ultimate iso 93-Weider cfm whey.

Bende gainer kullanıyorum. Bitmek üzere olduğu için protein bakıyorum ama karar veremedim.

Optimum, muscletech, hardline..

Aklımdaki 3 isim.. Büyük ihtimal hardline whey 3 matrix almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Bende gainer kullanıyorum. Bitmek üzere olduğu için protein bakıyorum ama karar veremedim.

Optimum, muscletech, hardline..

Aklımdaki 3 isim.. Büyük ihtimal hardline whey 3 matrix almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

daha önce kullandığın sana ne katkı sağladı?
test edebildinmi?

Arkadaşlar biliyorum biraz hayal gelecek ancak christian bale gibi bir vücut istiyorum spor yapıyorum ancak buna ek olarak protein tozu alcam hangisini önerirsiniz boyum : 182 kilom 68

Arkadaslar protein tozu kullaniminda idman oncesimi alinmali yoksa idman sonrasimi kafama cok takildi yardimci olursaniz sevinirim
Kullanilan protein musclepharm combat

suyla karıştırırsan köpürmez bence bende hard lineninn bir ürününü sütle karıştırıyordum aşırı köpürüyordu suyla karıştırınca tadı biraz kötü oluyor ama genede köpürme olmuyordu

merhabalar

merhaba arkadaşlar . umarım soruma cevap vercek vaktiniz vardır. siteye de yeni üye oldum ve çok karışık geldiği için sorumun cevabını içerecek konuyu bulamadım. ben yaklaşık 2 yıl önce 86 kiloydm ve düzenli bir sporla 1 yıl içinde 73 e kadar indim. haliyle de bi kas erimesi oluştu bende. şu 1 yıldır da body sporu yapıyorum ve vücudum orta derece bi noktaya geldi fakat kas erimesinin sonucu olarak göğüs kaslarım biraz daha küçük kaldı . omuz kol orta seviyede. bunun için bir protein tozu aldım ama yeniden kilo almadan fitliğimi koruyarak kas yapmak için protein tozuyla yağ yakıcıyı bir arada kullanmak istiyorum . herhangi bir zararı olur mu ya da olmazsa da bu 2 supplementi nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz ?

Benim bildiğim kas erimesi çok ciddi rahatsızlıklarda (kanser, aids vb.) olur.

Sizinki kas kaybı değil vücudun su kaybı ve kaslarda glikojen depolarının boşalmasına bağlı kasların dolgunluğunu kaybetmesiyle kaslarınız eriyor hissi oluşur.Bunda sonra düzenli beslenmeyle sporla ve sabırla istediğiniz kas kütlesine ulaşabilirsiniz.

Yağ yakıcı ile protein tozu bir arada kullanılabilir diye biliyorum ama tabi yapacağınız idmana göre ne zaman neyi en öncelikle almanız gerekir burda arkadaşlar bilgi verecektir :)

Yağ yakıcıyı kardio zamanlarında protein tozunu da ağırlık çalışmalarında antrenmandan sonra kullanmanız gerekir.

arkadaşlar siz protein tozu alırken genel olarak nelere dikkat ediyorsunuz? aramızdan biri satın alırken dikkatedilmesi gekren şeylere dair bir şeyler paylaşabilir mi genel anlamda?

edit: cevap gelmeyince google'dan baktım şöyle bir yazı buldum, benim işime yaradı belki sizin de işinize yarar

Protein Tozu Fiyatları ve Satın Alma Rehberi

Son düzenleme:
merhaba benımde bır sorum olucak mesela 2 ay protein tozu kullanıp bıraktım kaslarım hemen iner mi
böyle bişey olmaz protein tozuyla kasların direkt olarak ilişkili değildir.antrenmanda kasların şişkin olması kan pompalanması ile alakalıdır.gelişen kas sönüp gitmez.siz sadece üstüne ekleme yaparsınız meraklanmayın bişey olmaz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:44 ----------

arkadaşlar siz protein tozu alırken genel olarak nelere dikkat ediyorsunuz? aramızdan biri satın alırken dikkatedilmesi gekren şeylere dair bir şeyler paylaşabilir mi genel anlamda?

edit: cevap gelmeyince google'dan baktım şöyle bir yazı buldum, benim işime yaradı belki sizin de işinize yarar

Protein Tozu Fiyatları ve Satın Alma Rehberi

bir protein tozu alınırken izole whey protein olmasına yağ ve karbonhidrat değerlerinin düşük olmasına bir ölçekteki protein miktarına içinde protein harici bileşenlerin miktarlarına bakarız mesela içindeki bcaa glutamin taurin vs var mıdır? bunlara bakarız ama protein tozunun en pahalısı yada kendinizce en güzelini bulsanız dahi olay tamamen beslenme ve gerçekçi bir antrenmandan ibarettir.bunlar sadece takviyedir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:47 ----------

Arkadaslar protein tozu kullaniminda idman oncesimi alinmali yoksa idman sonrasimi kafama cok takildi yardimci olursaniz sevinirim
Kullanilan protein musclepharm combat

şu anda ideal olan antrenmandan 30 dk öncesi ve antrenman sonrası şeklinde kullanmak gerekir.başka türlü kullanımlarda vardır ama bu ideal olanıdır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:49 ----------

Arkadaslar karbonhidrat,yag ve seker icermeyen en kaliteli whey protein hangisidir?
kalite kişiden kişiye değişir ama dediğin özelliklerde aklıma ilk gelen hardline bipro kullanabilirsin sadece karbonhidrat ve yağ dozundan dolayı yazdım.

Back
Yukarı