Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır fitness yapıyorum ve 17 kiloya yakın kilo verdim ancak artık pik noktaya ulaştım ve kilo veremiyorum yaklaşık bi 6 7 kilo kadar fazlam var ve sonrasında body yapmaya başlayacağım.Artık supplement kullanma zamanımın geldiğini düşünüyorum ve öncelikle bu 6 7 kiloyu vermek amacıyla nasıl bir supplement kürü uygulayabilirim.Haftada 3 gün idman yapıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar Syntha-6 protein tozunu kullanıyordum fakat karbonhidrat ve yağ seviyesi biraz yüksek olduğundan değiştirme kararı aldım karbonhidrati yağı şekeri düşük fakat tadı Syntha-6 gibi kaliteli olan bir protein tozu önerirmisiniz acaba ürünün tadından çok memnun kalmıştım bu arada boy 1:77 Kilo 60 sizce Syntha-6 ile devam etmelimiyim?
Amaç çabuk salınım ise tabi ki en hızlı olan proteini kullanmalısın.İyi geceler herkese merhaba,
Ben 3-4 aylık body geçmişi olan, 1.84 boyunda 80,5 kilo biriyim. Haftada 4 gün olmak üzere antremanlarıma devam etmekteyim ve antreman sonrası çabuk protein ihtiyacını karşılamak adına whey protein almayı düşünüyorum. Bir başka başlıkta "uykusuzburak" nickli arkadaş saolsun çok ilgilendi bu konu hakkında ve açıklamalarıyla çok yardımcı oldu. Fakat ben farklı görüşlerden fikirleri de merak etmekteyim açıkçası.
Bu sebeple sizler hangi Whey protein ürününü önerirsiniz?
İsolate whey mi, konsantre whey mi, yoksa hidrolate whey mi kullanmam daha doğru olur sizce böyle özelliklere sahip ve de ilk defa toz kılacak biri olarak?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..