Protein Tozu Önerileri

nutinax protein bahsetmişsiniz bu firma almanya kölner listesinde bile geçmiyor , üstelik fiyatı 2.300 g. : 59.66 eur. / body attack whey 2,300g. : 57.95 eur. türkiyedede 180tl içeriğine göre normal.
optimum da 21g protein var simdi optimum kötümü ? :) ben artik proteinlere fazla para vermekten vaz gectim bu arada twinlabin wheyide 36€ gayet iyi onuda denedim..

optimum da 21g protein var simdi optimum kötümü ? :) ben artik proteinlere fazla para vermekten vaz gectim bu arada twinlabin wheyide 36€ gayet iyi onuda denedim..

dostum yanlış anladın sen ben hiç bir markayı kötülemek için yazmıyorum. sadece kullandığım protein tozu hakkında öneride bulundum. ben sadece alman markası kullanıyorum.

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl kadar optimum Nutrition kullandım ve memnun da kaldım ancak son zamanlarda O.N. için çokta başarılı olmadığı ve sadece satışları yüksek olduğu için daha da sattığı ve ağızlarda yer edindiğini çok sık duymaya başladığım için ufak bir değişikliğe gidiyorum. Önümüzde ki hafta içerisinde 4DN'in Isolate Matrix 'ini almayı planlıyorum ürün kulağa son derece dolu ve nitelikli gelmekte ne yazık ki bir kullanıcı olarak yorum yapamıyorum ama izlenim ve tavsiyeler güzel olduğu yönünde. Araştırmış ve kullanmış olanlar deneyimlerini paylaşırlar ise daha da yararlı olur diye düşünüyorum.

mrb arkadaşlar protein tozu alıcam hardline 3matrix düşünüyorum ne dersiniz sporda 3. ayımdayım yağ yakma kas kütlesi kazanma amaç daha önce spor geçmişim var altyapı vardır ve vücuttaki yağı azaltmaya çalışıyorum. protein tozunun yanında ek olarak ne kombine edebilirim boy:178 kilo 83

Şu an yağ yakım dönemindeyim fakat bitince kesinlikle bu ürünü kullanacağım
protein oranı kalitesi hayli iyi

ALL STARS iso Tech 94 Kutu (750 gr)

izole olduğundan kana 1 saatten daha az sürede de karışıyor yanlış bilmiyorsam.

arkadaşlar hardline whey3matrix yağ yakma döneminde kullanılabilirmi içeriği iyi duruyor denemek istiyorum

Neden kullanilmasin kullanilir elbet yag yakma dedigin sey kalori acigi ortaya cikartmak degil midir? Oyleyse bunun makrolarina gore makrolarini ayarlarsin.

merhaba

proteın 92 değerleri

Analizi : 100 gr İçinde 30 gr İçinde
Enerji Değeri 374 kcal 112 kcal
Protein 89 gr 26.7 gr
Karbonhidrat 2.3 gr < 1 gr
Yağ 1.6 gr < 1 gr
Kalsiyum 1343 mg 403 mg
Fosfor 671 mg 201 mg
Vitamin B5 3.04 mg 0.91 mg
Niacin 9.13 mg 2.74 mg
Vitamin B6 1.01 mg 0.30 mg
Vitamin B2 0.81 mg 0.24 mg
Vitamin B12 0.50 µg 0.15 µg

Hocam merhaba öncelikle tecrübelerinizi paylastıgınız için teşekkür ederim sitede yeni oldugum ıcın sorumu nereye yazacagımı tam bılemedım umarım yardımcı olursunuz 26 yasındayım 174 boy ve 75 kilodayım cok yemek yedıgım ıcın gobegım hamıle kadın gıbı sarkık bu spora bır cok kez heves edıp bıraktım bu kez kararlıyım sonuna kadar saglıklı bı sekılde calısmaya karar verdım oncelıkle sunu belırmelıyımkı geregı ayakta cok duruyorum bacaklarım ıncecık evde sınav barfıks ıkı ayda bıraz bıraz bellı etmeye basladı vucudum olumlu tepkı verıyor ve salona yazıldım sımdı proteın tozu, Lcarnetin ve kreatin+amino asit kullanırsam daha hızlı sonuclar alabılıyormusum sızce bu urunlerı kullanmalıyım eger uygundur dıyorsanız bunların ıyılerını bana tavsıye edermısınız. sımdıden tesekkur ederım

İyi akşamlar arkadaşlar.

Forumu bir kaç yıldır okuyordum bb'ye heves ettikçe. Kasım'da bb'ye başladım, bugün de öneriniz için aranıza katılmaya karar verdim.
Şu an 3.5 ay oldu bb'ye başlayalı. Bugün tartıldım, altta değerleri yazacağım.

Boy: 1.70
kilo: 67.9kg
bmi: 22.2
yağ yüzdesi: %12
yağ kütlesi: 8.2kg
ffm: 59.7kg
tbw: 43.7kg

Tahmin edeceğiniz gibi öğrenciyim. Bütçem pek fazla değil yani. salondan hem whey hem aminoaside başlamam gerektiği söylendi.
Sizden isteğim, bana f/p oranı yüksek(), öğrencinin belini bükmeyecek bir whey+aminoasit önermeniz.
salondan aldığım fiyat, Multipower'ın 2.2kg whey'i+ yine Multipwer'ın 300 adetlik aminoasidi için 300tl civarı bir fiyat idi. Bu fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi amacım hakkında ekleme: Bazı üyelerin yazdığı gibi amacım bir kaç ay içinde şu kadar kasım şu kadar şuyum buyum olsun diye takviyeye abanmak değil. Gün içinde yeterli öğünde yeterli besin alamadığımı düşündüğüm için takviye istiyorum.

edit: yeni konu açmak için mesajı silmiştim ancak yeni üyeler konu açamıyor sanırım. Tekrar yapıştırıyorum mesajı.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Forumu bir kaç yıldır okuyordum bb'ye heves ettikçe. Kasım'da bb'ye başladım, bugün de öneriniz için aranıza katılmaya karar verdim.
Şu an 3.5 ay oldu bb'ye başlayalı. Bugün tartıldım, altta değerleri yazacağım.

Boy: 1.70
kilo: 67.9kg
bmi: 22.2
yağ yüzdesi: %12
yağ kütlesi: 8.2kg
ffm: 59.7kg
tbw: 43.7kg

Tahmin edeceğiniz gibi öğrenciyim. Bütçem pek fazla değil yani. salondan hem whey hem aminoaside başlamam gerektiği söylendi.
Sizden isteğim, bana f/p oranı yüksek(), öğrencinin belini bükmeyecek bir whey+aminoasit önermeniz.
salondan aldığım fiyat, Multipower'ın 2.2kg whey'i+ yine Multipwer'ın 300 adetlik aminoasidi için 300tl civarı bir fiyat idi. Bu fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi amacım hakkında ekleme: Bazı üyelerin yazdığı gibi amacım bir kaç ay içinde şu kadar kasım şu kadar şuyum buyum olsun diye takviyeye abanmak değil. Gün içinde yeterli öğünde yeterli besin alamadığımı düşündüğüm için takviye istiyorum.

edit: yeni konu açmak için mesajı silmiştim ancak yeni üyeler konu açamıyor sanırım. Tekrar yapıştırıyorum mesajı.

Koskoca forumda kimse mi bir şey bilmiyor? Şaka mı bu?

merhabalar,
spora başlayalı 2 ay oldu . protein tozuna başlamam uygun mu ?uygunsa önerebileceğiniz bir protein tozu var mı ?
boy:170 kilo:68 yaş:20 şimdiden çok teşekkür ederim

beslenme ile alman daha mantıklı.Bildiğim kadarıyla forum kuralları gereği 3 ayını doldurmayan üyeye supplement tavsiyesi yapmak yasak.

3.aydan sonra
beslenmende sıkıntı yoksa antrenman sonrası %100 izole whey tavsiye ederim.
Kana hızlı karıştığından anabolik etki artacaktır.
Onun haricinde kreatindir konsantre wheydir saçma geliyor doğal olarak karşıladıktan sonra.

peki 3 ayı doldurmadan başlamamın ne sakıncası var ?

Flexor hocanın yazısı.

FleXoR dedi:
Yeni başlayanlarda suplament kullanımı özellikle ilk 3 ay gerekli değildir.

Sebebi yeni başlayanların gerek kas tonusu gerek ise bu kaslara yapılan baskılar suplament kullanımı için yetersiz olup ilerki dönemlerde gerekli ise kullanımı önerilir..

Kişi spora başlamıştır günlük yediği yemeklerden (sabah,öğlen,akşam) almış olduğu kalori yapacağı hafif egzersiz için yeterlidir..

Ama alırsam ne olur derseniz vucut sistemi önceliği sindirim sisteminde parçalanan hücre zarından geçip enerji santraline düşen besinlere yer verir yani yediğimiz yeni başlayan bir kişide doğal yoldan üretilen enerji yeterlidir vucut haricen alınan suplamenti ikinci planda yada yedek olarak tuttuğundan antreman sonunda Alınmış olan gereksiz suplamentin atımı için uğraşır. burada paramızı çöpe atmış oluyoruz yani suplament vucut tarafından tercih edilmeyip
öncelik besine veriliyor aldığımız suplament vucutte vucut tarafından atılmaya çalışılıyor..

Buna ben boşa atılan para derim..

İleriki zamanlarda 3. aydan sonra artık standart proğramlar aşılmış adeleler gelişimini tamamlamış hoca çalışkan bölge ile tembel bölgeyi tespit etmiş çalışkan bölgeyi yerinde tutarken tembel bölgeyi tamamlayıcı proğram yazmış kısacası size biraz yüklenmeye başlamıştır..

Eğerki Bu yüklenmelerde yediğinizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız önce hocanızın vereceği suplamentleri kullanın.

Çoğu yeni başlayanlarında yapmış olduğu hata direk suplament kullanmaktır gerek ucuz oluşu gerek ise kişiye güç vermesi kişileri yanılgı ve hataya sürükler hatadır çünkü kişi sadece cretine kullanarak performansını arttırır fakat karşılığı (amino asit) olmadığı için vucutta yıkımlar kaçınılmaz olur en yakın şubeden yıkım yaparak hareket halindeki bölgeye takviye yapar vucut haliyle cretinin ve antremanın etkisi ile şişen kolumuzdan zevk alsakta yaptığımız tek taraflı hamle yanlıştır.

kullanılan yada kullanacağınız herşey vucut sistemi antreman şiddeti suplamentlerin birbirine olan dayanışması çok önemlidir

Bir sorum olacak daha önceden ON gold whey kullanıyordum içinde bcaa ve glutamin vardı. Bu gün GNC AMP WHEYBOLIC aldım içinde bcaa ve glutamin yok extra alıp katsam olurmu bcaa ve glutamin. Hesabıma göre bu kutudan (3 lb) 51 servis çıkıo ,ON da ortalama 5 er gram Bcaa ve glutamin vardı yani 51 X 5 155 gram bcaa ve gluramin katsam kutuyo olurmu lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Hiç et tüketilmiyorsa spora yeni başlayan biride protein kullanabilir bence kullanmalıda.Ama beslenmede ciddi et eksikliği varsa diye altını çizmek lazım

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

Bir sorum olacak daha önceden ON gold whey kullanıyordum içinde bcaa ve glutamin vardı. Bu gün GNC AMP WHEYBOLIC aldım içinde bcaa ve glutamin yok extra alıp katsam olurmu bcaa ve glutamin. Hesabıma göre bu kutudan (3 lb) 51 servis çıkıo ,ON da ortalama 5 er gram Bcaa ve glutamin vardı yani 51 X 5 155 gram bcaa ve gluramin katsam kutuyo olurmu lütfen yardımcı olun

Olur tabi kombine edebilirsin bir sorun çıkarmaz.Kombine edilebilir aromalı bir ürüne aromasız ürünler.İki aromalıda karıştırılabilirde tadı acayip oluyor bazen

Arkadaşlar protein alırken düştüğümüz en büyük hatalardan biri bence karşılaştırma yaparken aa bu bundan 1 gr daha fazla 2 gr daha fazla protein taşıyo dememiz bence. 30 gr lık ölçekte 24 gr protein varsa bunun geri kalanında ki maddeler büyük önem taşıyor. İçeriğindeki amino asit komplekslerinin miktarları önemli bence bunlara dikkat etmek gerekir zaten her ölçekte içeriğindeki gibi dengeli aktarma yapamıyoruz. O yüzden 1-2 gramlık farklar için dünya kadar fiyat farkı ödediğimiz durumlar oluyor bunlara dikkat etmek gerek.
Favori proteinlerim

ISO: Ultimate Iso cool 93
Consantre: Nitrotech

Back
Yukarı