arkadaşım sen bence ne yazdığının farkında değilsin bir bodycinn portein kadar neye ihtiyacı vardır?adele neden olur porteinden neiçin uğraşıyoruz biz?
9-10 aydır vg yapıyorum ve artık yumurta yoğurt süt gibi şeylerden tiksinmeye başladım ve protein tozu kullanacak seviyeye geldiğimi düşünüyorum.
Twinlab 100% Whey Protein almayı düşünüyorum. 185 boy 83 kiloyum. 19 yaşındayım.
ancak protein tozu kullanımda takıldığım bi' şey var. kimisi diyor ki günde kilonx0,8 gr almalısın (66-67 gr yapıyor)
kimi her kg için 1 gr
kimi 1,2 gr her kg için
kimi kilonun 2 katını alman gerek diyor.
kafam çok karıştı hangisi doğru olan karar veremiyorum. nedir bu için doğrusu?
Arkadaşlar acil lütfen almanyadan yakinim gelcek ona fiyat olarak türkiyeden en avantajli getireceğim kaliteli bir marka söyler misiniz
908gr protein tozu 160tl yea32 . markası ne olursa olsun yapmayın arkadaşlar vermeyin şu paraları bu kadar kolay. weider tozun hammaddesini marstaki gizli laboratuvarlardan mı getiriyor sanki. yahu altı üstü bildiğiniz sütün artık suyu bu. peynirin altına bıraktığı suyun içinde kalan protein artıkları. eskiden bu komple kanalizasyona gidiyordu oturup nasıl değerlendiririz dediler toz haline getirip kutulayıp ondan da para kazanmanın yolunu buldular hepsi bu.arkadaşlar öncelikle mrb..protein tozu almak istiyorum ama karar veremedim..tüm forumu gezdim..weider öneriliyor..fakat optimum whey de kötü deil diolar..fiyatlar yarı yarıya..optimum gold standart whey 2,3kg = 150tl ; weider cfm whey 908gr = 160tl....Sizce değer mi aradaki farkı verdiğime...
908gr protein tozu 160tl yea32 . markası ne olursa olsun yapmayın arkadaşlar vermeyin şu paraları bu kadar kolay. weider tozun hammaddesini marstaki gizli laboratuvarlardan mı getiriyor sanki. yahu altı üstü bildiğiniz sütün artık suyu bu. peynirin altına bıraktığı suyun içinde kalan protein artıkları. eskiden bu komple kanalizasyona gidiyordu oturup nasıl değerlendiririz dediler toz haline getirip kutulayıp ondan da para kazanmanın yolunu buldular hepsi bu.
weider dünyada popülerliğini kaybetmiş bir marka. az önce büyük suplement sitelerini dolaştım. weider in ağırlığı neredeyse yok. diğer markalar çoktan boynuz kulağı geçti yapmışlar. burda isim yapmış millet hazine döküyor weidere. yanlış anlaşılmak istemem weider ürünleri kaliteli ürünler, benim dikkat çektiğim nokta fiyatın yüksekliği. kaliteli ürün olup fiyatı makul olanlar var.
ayrıca 908gr protein tozunu 160 tl ye satan ithalatçılara yurtdışından kaç dolara geldiğini gösteren faturaların fotokopisini görmeyi çok görmek isterim buyursunlar yayınlasınlar cesaretleri varsa. çünkü yurtdışı suplement sitelerinde weider ile diğer iyi markalar arasında fiyat olarak uçurum yok. burda niye var?. vaktinde edinilmiş isim imajına ayrıca mı fatura kesiliyor acaba?
optimum gold,american whey boşver bunları.ultimate iso sensation 93 getirt getirtebiliyorsan.sadece burda satsan bile kar edersinkullanabileceğin en iyi protein tozlarından biridir.work and travel a almanyaya gittiyse weider premium whey de getirtebilirsin.
ultimate, optimum ve synhta 6 3lüsünü ultmate öncelikli olarak söyledim, artık arkadaş hallederayda 12-15 kez 1 ölçek kullanıcam, ne kadar gider 5 lbs olanı?