Protein Tozu Önerileri

Piyasada sahte protein tozu satanlar dedikodusu var bu aralar. Protein tozum bitti Twinlab almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir site var mı ?

bu ara sıfır şeker ast vp2 kullanıyorum gayet güzel bir ürün...dağılımı çok iyi topaklanma yok...diyette sıfır şeker olması ayrı bir avantaj

arkadaşım sen bence ne yazdığının farkında değilsin bir bodycinn portein kadar neye ihtiyacı vardır?adele neden olur porteinden neiçin uğraşıyoruz biz?

arkadaşım senin yanlışın var protein bodyciler çok önemlidir bu doğru ama doğru zamanda doğru ürünü ve proteinli besinleri kullanmassan proteinden iyi verim alamassın mesela antrenmandan sonra soya veya kazein proteini kullanırsan sana çok az faydası olur çünkü bunlar vücutta geç sindirilen protein türüdür whey veya isolate gibi kana çabuk karışan protein tozlarını tercih etmelisin gece yatmadan önce kazein proteini almanı öneririm çünkü gece yatmadan whey veya isolate protein tozu kullanırsan uyku zamanında diğer geçen saatler kas yıkımına neden olur bunun için geç sindirilen protein tozları ve besinler daha çok tercih edilir yanlışım varsa düzeltin ?

9-10 aydır vg yapıyorum ve artık yumurta yoğurt süt gibi şeylerden tiksinmeye başladım ve protein tozu kullanacak seviyeye geldiğimi düşünüyorum.

Twinlab 100% Whey Protein almayı düşünüyorum. 185 boy 83 kiloyum. 19 yaşındayım.

ancak protein tozu kullanımda takıldığım bi' şey var. kimisi diyor ki günde kilonx0,8 gr almalısın (66-67 gr yapıyor)
kimi her kg için 1 gr
kimi 1,2 gr her kg için
kimi kilonun 2 katını alman gerek diyor.

kafam çok karıştı hangisi doğru olan karar veremiyorum. nedir bu için doğrusu?

9-10 aydır vg yapıyorum ve artık yumurta yoğurt süt gibi şeylerden tiksinmeye başladım ve protein tozu kullanacak seviyeye geldiğimi düşünüyorum.

Twinlab 100% Whey Protein almayı düşünüyorum. 185 boy 83 kiloyum. 19 yaşındayım.

ancak protein tozu kullanımda takıldığım bi' şey var. kimisi diyor ki günde kilonx0,8 gr almalısın (66-67 gr yapıyor)
kimi her kg için 1 gr
kimi 1,2 gr her kg için
kimi kilonun 2 katını alman gerek diyor.

kafam çok karıştı hangisi doğru olan karar veremiyorum. nedir bu için doğrusu?

Günlük toplam kaliteli (hayvansal kaynaklı) protein alımın senın kılon ıcın 150-160 gr cıvarında olursa ıyı olur.

Ama bu proteının hepsını proteın tozundan almayacaksın. Bır olcek spordan hemen sonra ve yıne bır olcek sabah hemen uyanınca alabılırsın. 2 durumda da proteın tozunu ıctıkten 45-60 dk sonra karbonhıdrat ve proteınce zengın yemegını yemelısın.

Ayrıca gun ıcerısınde yedıgın yumurtayı, yogurdu, tavugu ve ıctıgın sutu sakın azaltma. Aynen almaya devam et, ek olarak proteın tozunu da ıc ve farkı gor.

Altını tekrar onemle cızıyorum, proteın tozu aldım dıye yumurtadan tavuktan sutten yogurttan peynırden kesersen sana hıc bır getırısı olmaz.
Sen en ıyısı o yıyeceklerın tadına alısmaya calıs ve onları lezzetlendırecek seyler bulmaya bak.

Yardimmmmmmmmmmm

Arkadaşlar acil lütfen almanyadan yakinim gelcek ona fiyat olarak türkiyeden en avantajli getireceğim kaliteli bir marka söyler misiniz

Arkadaşlar acil lütfen almanyadan yakinim gelcek ona fiyat olarak türkiyeden en avantajli getireceğim kaliteli bir marka söyler misiniz

Alman malı olarak multipower biliyorum ben , onu getirtebilirsin..
ama sor eğer diğer markalar varsa ilk tercihin weider, universal , muschletech , optimum olsun ...
Yoksa multipowerr..thums:

arkadaşlar öncelikle mrb..protein tozu almak istiyorum ama karar veremedim..tüm forumu gezdim..weider öneriliyor..fakat optimum whey de kötü deil diolar..fiyatlar yarı yarıya..optimum gold standart whey 2,3kg = 150tl ; weider cfm whey 908gr = 160tl....Sizce değer mi aradaki farkı verdiğime...

Weider , kalitesini ispat etmiş bir marka , fakat diğer protein tozları gibi o da Türkiyede pahalı ne yazık ki ...
Hatta diğerlerinden çok daha pahalı ...
Bence aradaki farka değmez ...
Ultimate , universal da tercihlerin arasında olabilir...

universal kullandım iki ay...pek istediğim etkiyi oluşturmadı bende..belkide beklentim büyüktü bilmiorum..ama soğudum bi kere :) optimumu denicem ozamn..tesekkrler...

arkadaşlar öncelikle mrb..protein tozu almak istiyorum ama karar veremedim..tüm forumu gezdim..weider öneriliyor..fakat optimum whey de kötü deil diolar..fiyatlar yarı yarıya..optimum gold standart whey 2,3kg = 150tl ; weider cfm whey 908gr = 160tl....Sizce değer mi aradaki farkı verdiğime...
908gr protein tozu 160tl yea32 . markası ne olursa olsun yapmayın arkadaşlar vermeyin şu paraları bu kadar kolay. weider tozun hammaddesini marstaki gizli laboratuvarlardan mı getiriyor sanki. yahu altı üstü bildiğiniz sütün artık suyu bu. peynirin altına bıraktığı suyun içinde kalan protein artıkları. eskiden bu komple kanalizasyona gidiyordu oturup nasıl değerlendiririz dediler toz haline getirip kutulayıp ondan da para kazanmanın yolunu buldular hepsi bu.

weider dünyada popülerliğini kaybetmiş bir marka. az önce büyük suplement sitelerini dolaştım. weider in ağırlığı neredeyse yok. diğer markalar çoktan boynuz kulağı geçti yapmışlar. burda isim yapmış millet hazine döküyor weidere. yanlış anlaşılmak istemem weider ürünleri kaliteli ürünler, benim dikkat çektiğim nokta fiyatın yüksekliği. kaliteli ürün olup fiyatı makul olanlar var.

ayrıca 908gr protein tozunu 160 tl ye satan ithalatçılara yurtdışından kaç dolara geldiğini gösteren faturaların fotokopisini görmeyi çok görmek isterim buyursunlar yayınlasınlar cesaretleri varsa. çünkü yurtdışı suplement sitelerinde weider ile diğer iyi markalar arasında fiyat olarak uçurum yok. burda niye var?. vaktinde edinilmiş isim imajına ayrıca mı fatura kesiliyor acaba?

908gr protein tozu 160tl yea32 . markası ne olursa olsun yapmayın arkadaşlar vermeyin şu paraları bu kadar kolay. weider tozun hammaddesini marstaki gizli laboratuvarlardan mı getiriyor sanki. yahu altı üstü bildiğiniz sütün artık suyu bu. peynirin altına bıraktığı suyun içinde kalan protein artıkları. eskiden bu komple kanalizasyona gidiyordu oturup nasıl değerlendiririz dediler toz haline getirip kutulayıp ondan da para kazanmanın yolunu buldular hepsi bu.

weider dünyada popülerliğini kaybetmiş bir marka. az önce büyük suplement sitelerini dolaştım. weider in ağırlığı neredeyse yok. diğer markalar çoktan boynuz kulağı geçti yapmışlar. burda isim yapmış millet hazine döküyor weidere. yanlış anlaşılmak istemem weider ürünleri kaliteli ürünler, benim dikkat çektiğim nokta fiyatın yüksekliği. kaliteli ürün olup fiyatı makul olanlar var.

ayrıca 908gr protein tozunu 160 tl ye satan ithalatçılara yurtdışından kaç dolara geldiğini gösteren faturaların fotokopisini görmeyi çok görmek isterim buyursunlar yayınlasınlar cesaretleri varsa. çünkü yurtdışı suplement sitelerinde weider ile diğer iyi markalar arasında fiyat olarak uçurum yok. burda niye var?. vaktinde edinilmiş isim imajına ayrıca mı fatura kesiliyor acaba?

kesinlikle katılıyorum....

160 tl ye 32 tane 600gr lık (içinde 4 tane büyük parçanın bulunduğu)paket döş alınır. 900gr lık weider da günde dişini sıkıp 3 ölçek kullansan 10 gün gider.

1 ay günde 600gr döş yemek = 10 gün boyunca 3 ölçek weider :D gerisini siz düşünün....
dahada abartıp tutumlu bi arkadaşın plan yaptığını düşünelim
2 ay günde 300gr döş = 10 gün 3 ölçek weider:)

Son düzenleme:
merhaba,
work and travel'dan gelecek arkadaşım sana protein tozu alayım dedi ama internette yaptığım araştırmada biraz tıkandım ve sizlere danışıyorum. kısaca:

• 1 aydır başlangıç programı çalışıyorum ve bırakmayı düşünmüyorum.
  • herhangi bir maddeye karşı alerjim olmadı şimdiye kadar.
  • boyum 175-180 arası bişey kilom da net 71.
  • para mühim değil :D
illaki gelir gelmez kullanacağım diye bi kaide de yok, 3 ay dolunca da kullanmaya başlayabilirim. ama 1 ölçekle başlamayı düşünüyorum. böyle antreman esnasında veya hemen sonra içilen cinsten en iyi olarak tavsiye edebileceğiniz seçenekleri merakla bekliyorum. 2,5 yıldır bu sporla uğraşan kardeşim optimum gold, american pure whey ve syntha 6'yı önerdi. herhangi bir marka olabilir siz yeterki tavsiye edin.
teşekkürler.

optimum gold,american whey boşver bunları.ultimate iso sensation 93 getirt getirtebiliyorsan.sadece burda satsan bile kar edersin :) kullanabileceğin en iyi protein tozlarından biridir.work and travel a almanyaya gittiyse weider premium whey de getirtebilirsin.

optimum gold,american whey boşver bunları.ultimate iso sensation 93 getirt getirtebiliyorsan.sadece burda satsan bile kar edersin :) kullanabileceğin en iyi protein tozlarından biridir.work and travel a almanyaya gittiyse weider premium whey de getirtebilirsin.

ultimate iso sensation 93, bu forumda ve yabancı review sitelerinde araştırdığım kadarıyla fiyat hariç her konuda pek beğenilmiş. sanırım önceliği buna verip diğerlerini ikincil bırakacam ama bu ürünün hangi aromaları daha güzel?

ultimate, optimum ve synhta 6 3lüsünü ultmate öncelikli olarak söyledim, artık arkadaş halleder :) ayda 12-15 kez 1 ölçek kullanıcam, ne kadar gider 5 lbs olanı?

para problem değilse bence de en kaliteli whey ultimate iso sensation 93 . ayrıca ek güzellikleri var , aşağıda liste.

INGREDIENTS: IsoChill® (Double Cold-Temperature Processed Cross-Flow Full-
Spectrum Premium Microfiltrated Whey Protein Isolate), Colostrum, Glutamine Complex
(Glutamine Peptides, Glutapure® Glutamine, N-Acetyl L-Glutamine), Coffee, SI
Complex (Alpha Lipoic Acid, d-Pinitol, 4-Hydroxyisoleucine), D Complex (Protease,
Lactase), Natural and Artificial Flavors, Lactoferrin, Acesulfame Potassium, Sucralose​
and Soy Lecithin.

Back
Yukarı