Protein Tozu Önerileri

önerin için ilkten çok teşekkürler bende ya weider yada optimum düşünüyordum çok saol sorum cevaplandı yani hangi marka olursa olsun her protein tozunda en fazla 30 - 35 gr protein bulunuyor öğün başına tekrar saol..

önerin için ilkten çok teşekkürler bende ya weider yada optimum düşünüyordum çok saol sorum cevaplandı yani hangi marka olursa olsun her protein tozunda en fazla 30 - 35 gr protein bulunuyor öğün başına tekrar saol..

Önemli değil ne demek fakat 30-35 gr protein değil her ölçekte ortalama 24-25 gr protein :)
Birde teşekkür etmek için teşekkürler butonuna basman yeterli thums:

k.bakma daha acemiyimde :) önceden 1 ay gittim bodye ramazan gelio diye bıraktım anca şimdi başlayabilicem yani bu dedin gramaj bütün markalarda aynı deilmi >peki tahminen ne kdrlık bir sürede etki etmeye başlar acaba yaşım 18 1,80 boy 58 kiloyum :( we acemi olmak böle çok meraklı yapıyo insanı karşındakini bazen sıkabiliyor :D

Son düzenleme:
k.bakma daha acemiyimde :) önceden 1 ay gittim bodye ramazan gelio diye bıraktım anca şimdi başlayabilicem yani bu dedin gramaj bütün markalarda aynı deilmi >peki tahminen ne kdrlık bir sürede etki etmeye başlar acaba yaşım 18 1,80 boy 58 kiloyum :( we acemi olmak böle çok meraklı yapıyo insanı karşındakini bazen sıkabiliyor :D

Evet bu gramaj genellikle bütün protein tozlarında aynıdır.
Etkisini ne zaman gösterir ona birşey diyemeyeceğim zaten çokta bir etki bekleme bence alt tarafı protein tozu sen günlük karbonhidratını ve proteinini besinlerden karşıla üstünede protein tozunu iç gerisi zamanla gelir :)
Kilo da yavaş yavaş alırsın bu spor adamın iştahını açar ve kilo da alırsın ileride herşey zamanla thums:

Nanobolix Almayında Ne Alırsanız Alın .

1 Arkadaşın Kutusunu Bitirmek Zorunda Kaldım . Burnumu 200 Kg lık Dökümlerin Arasına Koydum Genede O Kokusu Geldi . Ama Sonuçta Protein Diye İçmek Zorunda Kaldım .

Spor Aşkına :D

Optimumun 2273 gr. 135 tl ile 149 tl arasında değişiyor. Dediğim yol boğa heykeline çıkarken filan değil. Boğadan direk aşağı indiğinde işbankası vakıfbank ve ziraatbankasını görürsün köşede büyük binadır zaten fark edersin orada.

merhaba arkadaşlar ya protein tozunun vicutta nerelere zararı var yada olabilir cevaplayabilirmisiniz ya yakınlarım kafamı karıştırıyo yok kısırlıkmışta ilrleyen zamanlarda ya bi yürüyün gidin diom anlamıyolar Steroid `de var diye biliyorum onu hatta wicudun her yerine zararlı o ama işte kafamı karıştırıyolar pain kardeş optimum alıyorum karar verdim yarın..

merhaba arkadaşlar ya protein tozunun vicutta nerelere zararı var yada olabilir cevaplayabilirmisiniz ya yakınlarım kafamı karıştırıyo yok kısırlıkmışta ilrleyen zamanlarda ya bi yürüyün gidin diom anlamıyolar Steroid `de var diye biliyorum onu hatta wicudun her yerine zararlı o ama işte kafamı karıştırıyolar pain kardeş optimum alıyorum karar verdim yarın..

Merak etme bu spordan anlamayan herkes atıp tutar böyle ama neyin ne olduğunu bilmezler :)
Optimum güzel seçim bende Optimum kullanıyorum zaten thums:

Merak etme bu spordan anlamayan herkes atıp tutar böyle ama neyin ne olduğunu bilmezler :)
Optimum güzel seçim bende Optimum kullanıyorum zaten thums:

Zararsız denmesi iyi olmaz. İlaçların bile yan etkisi varken. Elbet protein ilaçlarınında bir zararı vardır. Vücut a hazır olarak protein, vücudun üretmediği şeyler yüklüyorsun. Elbet bir zararı vardır ama o sebepden ölen görmedim :D

ya denildiği gibi kara ciğere yük biniyomuş biraz galiba oda koladan bile azmış düşün yani..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:15 ----------

peki Twinlab nasıl bir ürün

Zararsız denmesi iyi olmaz. İlaçların bile yan etkisi varken. Elbet protein ilaçlarınında bir zararı vardır. Vücut a hazır olarak protein, vücudun üretmediği şeyler yüklüyorsun. Elbet bir zararı vardır ama o sebepden ölen görmedim :D

Bence herhangi bir zarar söz konusu değil olsa okurduk biryerlerden tamam ufak yan etkileri olabilir belki sivilice falan ama bir zararı olduğunu düşünmüyorum protein tozundan kim büyük bir hastalığa kapılmış olabilir ki hatta arkadaşımın akrabası amerikada hastahanedeyken doktor protein eksikliğinden protein tozu aldırmış düşün yani :D
Neyse büyük konuşmayalım :D

arkadaşlar şu basit olayı anlayın; günlük 2-2.5 litreden fazla su içen adama antremanı ağır da olsa hafif de olsa protein tozu hiçbir şey yapmaz.. az su içerseniz veya spor yapmayan biriyseniz karaciğeriniz yorulur o kadar o da yani alkol kadar yorar.. ama yani buradaki herkesin spor yaptığını ve çoğunun bir salona kayıtlı olduğunu düşünürsek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..

Bence herhangi bir zarar söz konusu değil olsa okurduk biryerlerden tamam ufak yan etkileri olabilir belki sivilice falan ama bir zararı olduğunu düşünmüyorum protein tozundan kim büyük bir hastalığa kapılmış olabilir ki hatta arkadaşımın akrabası amerikada hastahanedeyken doktor protein eksikliğinden protein tozu aldırmış düşün yani :D
Neyse büyük konuşmayalım :D

Bir body hocamızın aşırı supplement tüketimi yüzünden şuan diyalize bağlanabileceği durumu var onu biliyorum birde gereksiz protein alımı vücuttan kalsiyum atımını hızlandırır. Kalsiyum demek herşey demek bunu söylememe gerek yok sanırım.En fazla sivilce demişsin , sivilce karaciğerin zorlanması durumunlarında görülür.

ben artık kararımı verdim , hardline ı eleyerek optimuma yöneliyorum :lol:
internette optimum un türkiye distribütörü bir firmanın sitesinden alışverişimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Link wermek belki yasaktır diye buraya yazamıyorum ama eğer yasak değilsi site linkini verebilirim...weightlifter

optimum whey bende gaz yapıyor. sizde de var mı bu sorun? normalde bişey gaz yapmaz bana ama nedense bu ürün dokundu :( ne yapsakki. yeni doğal ürünler çıkarmaış abd de optimum %100 natuıral yazıyor . onları getirse bari. belki onlar dokunmaz

18 yaşimdayim 4 aydir body gidiyorum 9 kilo aldim vücüt gelişimi durdu sizce hangi proteini kullanmaliyim ve herhangi bi yan etkisi görülmüşmüdür lütfen yardimci olun arada kaldim

Optimumun 2273 gr. 135 tl ile 149 tl arasında değişiyor. Dediğim yol boğa heykeline çıkarken filan değil. Boğadan direk aşağı indiğinde işbankası vakıfbank ve ziraatbankasını görürsün köşede büyük binadır zaten fark edersin orada.

Dün internetten sipariş ettim ve aynı gün içinde elimde oldu :)
2273 gr lığı 125 tl kredi kartı ile tek çekim
Muzlu çilekli aldım , bu akşam itibariyle kullanmaya başlıyorum . İlerleyen zamanlarda etkilerini yazarım....

bench_O

protein tozlarına uçuk saçık paralar vermenize gerek yok zaten optimumdan şaşlmaz
yok macera arıyım dersenz nitro tech etkisi süper gaspari ve mhp probolic sryi öneririm bu ürünlerde güzl özellkle gaspari tadı ve içeriği süper...

öncelik protein tozu diğil beslenme olsn adı üstünde ek besin (beslenmeye destek olsn die )

Back
Yukarı