tavsiyede buluncak kimse yok sanırım.
SAN NUTRİTİON 100% PURE PLATİNUM WHEY PROTEİN KESİNLİKLE ÇOK KALİTELİ TAVSİYE EDERİMthums:
tavsiyede buluncak kimse yok sanırım.
@delgado
Bahsettiğin markanın BodyBuilding sitesinde dahi bir girişi yok. Ayrıca mesajlarının çoğu o markayı över nitelikte olmuş.
ağırlığı kaldırmaya yardımcı (yani enerji veren)vede kas (amacımız kütle kas)yapan bi ürün alacağız.4400 çeşit ürün var.o buraya zarar şu boşuna şu daha iyi.
tamamen kapitalizm..bu sporu ele geçirmiş..hayatımda böyle çelişkili bi iş görmedim ya.
işte örnek:diyelimki 10 tan prof vucutçu var.hepsi farklı telden çalışıyor..
abi insan vucudu kişiye gör değşissede sonuç insan vucutları aynı değilmidir ya bu bu nedir kardeşim.kafa karıştıran amma adam var şurda ya.
saatlerce okusanda bi ürünü almaya karar veremiyorsun.
ben Hardline iyi diye biliyordum..türkiyede üretiliyormuş falan diye duyunca burdan bidaha almam heralde..
optimum u istanbulda nerede bulabiliriz arkadaşlar??
supplementler.com dan sipariş etmek istiyoırum optimıum % 100 whey protein tozunu ama sitede optimumun adı bile anılmıyornedenini bilen var mı ??
Bir de hardline ile optimum arasında ilk tercih etmem gereken sizce hangisi???
fiyat ve güvenirlik bakımından hardline derim
sonuç almak için ise optimum
bence ilk defa alıcak birisi için 1.5kilo hardline wheypro uygun
ondan sonra yolunu sen bulursun![]()
Optimumu kadıköyde rıhtım caddesinde işbankasının yanında bulabilirsiniz zaten görürsünüz ad vermeyeyim reklam olmaması için. Hardline optimum arasında ben olsam optimumu tercih ederdim. Eğer maddi durumunuz iyiyse tabi bu kişiden kişiye değişir ama muscletech nitro-tech i öneririm.
Kesinlikle optimum, sıkı bır çalışma ıle değışım kaçınılmaz. Tadi da çok güzel, değişmeyi hiç düşünmiyorum. Başka marka olarak herbalife ve ultimate kullanmıştım
arkadaşlar protein tozlarında hani yazarya %25 protein vardır felan diolar onu kutunun tamamı olarakmı diyolar yoksa öğün başınamı ?
arkadaşlar bn protein tozu alıcaktım bana öneri yapabilirmisiniz Weider - Twinlab - optimum hangisini tavsiye edersiniz içindeki % lik proteinini hesab ederek ?
en fazla % kaç yada kaç gr protein bulunur 1 öğünde yada 1 kutuda? arkadaşlar ona göre protein tozu alıcamda yukaıdaki sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim saygılar..