Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam dostlarım size bi konuyu danışacağım 4aydır spor yapıyorum ve hocalarımın deyimiyle sağlam bir estetiğim var bu zamana kadar protein veya gainer kullanmadım ve artık kullanmak istiyorum boyum 181- kilom 70 sizce biraz daha hacim ve kilomu almalıyım yoksa whey proteine mi girmeliyim öğrenci olduğum için sadece birini alıcam bu arada yağ oranım yüzde 11civarı tavsiyelerinizi bekliyorum resmime göre
Sadece birisini alacaksan hiç düşünmeden protein al gainer yerine ise bulgur,pirinç,snickers ,patates vs vs kısaca kompleks karbonhidratlar işini görecektir kilon 4 aydır bu sporu yapan biri için fena degil yağ oranıda ideal hacim yapmaya bak 3-5 kilo temiz kas alsan güzel bir goruntu elde edersin
Genetik super Ben o kadar calistim hala boyle durmuyor vucud kiskaniyorum genetigi iyi olanlari Olsun bendede biceps genetik cok iyi Herneyse konumuza gelince arkadas iyi fikir vermis Protein alman daha iyi olur bence mix protein al komplex derler bide bsn sytha6 tarzi hercesit protein var icinde hizli karisanida 8saat vucudda kalanida Bu benim dusuncedir
HTC ONE M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi